Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

19 Kasım 2014 Çarşamba

Şakir Paşa ailesi - Derviş ailesi - İpekçi'ler - Karakaş cemaati


Halikarnas Balıkçısı olarak bildiğimiz Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın kızkardeşi ,Şakir Paşa'nın büyük kızı olan Fahrünnisa Zeid'in  ilk eşi:

Cumhuriyet, 17 Haziran 1966, Sayfa 2

Girit Defterdari Hattatzade Esat Beyin mahdumu, merhum Profesör Dr. Kâzım Esat'ın biraderi, Fatma İzzet Melih'in kıymetli hayat arkadaşı, Remide Devrim, Nejat Devrim, Şirin Devrim'in babalan, Kemal Devrim; Nimet Ölçmen; Saadet Devrim'in amca ve dayıları; Neset Karadoğan'ın eniştesi Fecriâti Edcbiyatınrn güzide mümessillerinden İZZET MELİH DEVRİM vefat etmistir. Mübarek vücudu cuma günü öğle
     

İzzet Melih Devrim'in kardeşi Kazım Esat Devrim'in oğlu Kemal Devrim'in bacanağı :                                    



Melih Sağtür'ün yeğeni Tiraje Bükey'in eşi:


Kerim Bükey'in annesi:
                                     
   


   Melih Sağtür'in kızkardeşinin kızı Selma Tegin'in eşi:
                                              


Cehdi Tegin'in kardeşi:                                 


Cehdi ve Mehmet Tegin'in dayıları:
                                      


Cehdi ve Mehmet Tegin'in teyzezadeleri:
                                      


    Necdet Biber'in kızkardeşi Merih Sezen'in annesi:
                                   





   Not: Lebibe İhsan Sezen ve kardeşi Neyyire İpekçi  zamanında Lale ve Nerkis hanımlar müstear adını kullanarak plak doldurmuşlar.Lebibe hanım'ın   kardeşi Münir Gencer soprano Leyla Gencer'in kayınpederiydi. Neyyire İpekçi'nin eşi Naci İpekçi , eski dışişleri bakanı  İsmail Cem'in babası İhsan  İpekçi'nin ve Abdi İpekçi'nin babası Cevdet İpekçi'in  amcasının oğluydu.


Mehmet Tegin , Nihat Demir ve Lebibe Sezen'in vefat ilanlarındaki aileler Karakaş cemaatinin önde gelen aileleri bu ailelerin çoğunun aile mezarlığı Bülbülderesi mezarlığıdır.
                                                                                                    

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder