Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Kasım 2014 Pazartesi

Salih Bozok - Mümtaz Soysal - Gürer Aykal - Mine Cangal - Eczacıbaşı ailesi - Mardinizadeler


Salih Bozok'un  damadı  İsmet Yenen'in kardeşi, Mümtaz Sosyal'ın eşi Sevgi Soysal'ın babası:
                             


Sevgi Soysal'ın kardeşi:                                  



Sevgi Soysal'ın ilk eşi  Özdemir Nutku'nun babası:


Özdemir Nutku'nun teyzesinin kocası :


Mehmet Ali Ediz'in kızkardeşi:


Cumhuriyet, 07 Eylül 1965, Sayfa 3

Merhum Kazasker Mehmet Mazhar Molla ve Makbule Hanımın kızı. Zeki Altan'm eşı, Rezzan Konkell, NazanEczacıbaşı, Mehmet Altan'ın sevgıli anneleri, Mehmet Ali Ediz'in kardeşi, Asuman Turer'in teyzesı, Ralph Konkell, Melih Eczacıbaşı Melike Altan'ın kayınvalidelerı, Renın, Fusun Eczacıbaşı'nın anneannelerı, Lerzan, Renan Altan'ın baba anneleri ALİYE ALTAN 6 9.1965 gunü Hakkın rahmetine ka\tışmuştur. Cenazesi....


 Aliye Altan'ın kızı Nazan  Eczacıbaşı'nın kayınpederi:
                           




      Not: Ferit Eczacıbaşı'nın torunu   Bülent Eczacıbaşı'nın  eşi Oya hanım, Turhan Esener'in kızıdır.Oya hanımın annesi Suat Hayri Ürgüplü'nün kardeşinin kızı, anneannesi ise    Betül ve Arif Mardin'in teyzesidir.

            
Sevgi Soysal'ın kardeşi Duygu Aykal'ın görümcesi Güleren Cangal'ın kızları magazin haberlerinde karşımıza çıkan isimler ; Mine Cangal  Mahsun Kırmızıgül ile olan birlikteliği , Lale Cangal ise    Cemal Hünal ile yaptığı evlilikle.    


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder