Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

20 Mayıs 2016 Cuma

Emre Gönensay - Haydar Olcaynoyan - Adana Valisi Bahri Paşa


Cem Uzan'ın eski eşi Alara Koçibey'in dedesi Sadi Koçibey'in amcası, Emre Gönensay'ın kayınpederi:
                                                                             



Ali Sadi Koçibey'in yeğenleri  Nejat Erkmen , Raika Çinili ve Mebrure Olcaynoyan'ın  teyzezadeleri:

Cumhuriyet, 26 Eylül 1959, Sayfa 2

ÖLÜM Merhum müşür Şevket Paşa ve eski Valilerden Bahri Paşanın torunu, merhum Cavit Paşa ve merhume Refia Hanımefendinin kızı, Bursa Jandarma Alay Kumandanlığından emekli Ürfi Suner'in eşi, Dr. Sabih Suner,  Leylâ Dener, Göksel Suner ve Reyyan Dener'in valideleri, küçük Ayşe Suner ve Ahmet Dener'in büyükanneleri, Nurhayat Tümer, Cenan Torfilli, Yusuf Erkmen,  Huriye Devletoğlu ve Berrin Timurkan'ın teyzeleri; Baha Ergüven'in amcazadesi, Fahrettin Ulaş, Füruzan Yalkın,  Fahrünnisa, Süheylâ, Leman Denizmen, Suzan Kutbay,  Mebrure Çapanoğlu, Nejat Erkmen, Raika Çinili ve Mebrure Olcaynoyan'ın hala ve teyzezâdeleri; Dr. Sırrı Halil Arıksoy ve Aliye Kayan'ın yengeleri  MAİDE  SUNER  kısa süren bir hastalığı  müteakıp 25 9/1959 cuma sabahı Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
                   


Maide Suner'in kuzeni :
                                                                                     
                                                          





Not: Fahrettin Ulaş'ın kızkardeşinin eltisi Zeynep Davran, Hamdullah Suphi Tanrıöver'in yeğeni Vecihe hanım'ın oğlu Bedi Yazıcı'nın kızıdır:

Hamdullah Suphi Tanrıöver - Reşat Atabek - Karakaş cemaati - Rasim Ferit Talay


Maide Suner'in yeğenleri Leman Denizmen ve Mebrure Çapanoğlu'nun üvey anneleri Hayriye hanım , Dr. Oktay Cumhur Akkent'in teyzesidir. Hayriye hanım'ın torunu  Haluk Erbel , Hamdullah Suphi Tanrıöver'in yeğeni Vecihe hanım'ın torunu  Yelda hanım ile evlenmiş.


Maide Suner'in yeğeni Berrin Timurkan'ın eşi Yaver Timurkan , Reşat Nuri Güntekin'in teyzezadesidir:

Haydar Olcaynoyan - Reşat Nuri Güntekin - Oktay Cumhur Akkent - Suha Özgermi



Maide Suner'in yeğeni Nurcenan Torfilli'nin görümcesinin eşi Fuad Fahri Garan'ın yeğeni Neyir hanım Karaosmanoğlu ailesinin gelinidir.Nurcenan hanım'ın  diğer görümcesi Nevbare hanım'ın dünürü Sabahat Türegün, Rıfat Ababay'ın kayınpederinin teyzesidir:


Ekrem Şerif Egeli - Rıfat Ababay - Karakaş cemaati - Nuri Conker - Necmi Tanyolaç - Hande Ataizi - Ahmet Tevfik Paşa



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder