Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Mayıs 2016 Salı

Şevket Turgut Paşa - Bedirhaniler - Fuat Umay - Ekrem Kadri Unat - İplikçizadeler - Talat Muşkara


31 Mart Vakası'nın önemli aktörlerinden Harbiye Nazırı Şevket Turgut Paşa'nın oğlu Şevket Turgut bey'in dünürleri Şevki Yazman ve eşi Bedirhan Paşa'nın torunlarından Faika hanım'ın gelinleri Esin hanım'ın annesi:

                                                                           


Methiye Umay'ın torunu Engin Kevenk'in kayınpederi:



Ö. Faruk Akün'ün akrabası:



Ekrem Kadri Unat'ın kayınpederi:



Mustafa Münir Kocacıklıoğlu'nun gelini Şafak hanım'ın kardeşi Işık hanım'ın eşi:


İsmail Metin İplikçi'nin eniştesi:



İsmail Metin İplikçi'nin kuzeni Masume Muşkara'nın kayınbiraderi:





Not: Turan Muşkara'nın kardeşinin eşi  Masume Muşkara'nın babası İplikçizade Süreyya bey, İzmir'in Yunanlılar tarafından işgali sırasında Yunan  kuvvetlerine direniş gösterdiği için  Evliyazade Refik bey  ve diğer bir kaç kişiyle birlikte tutuklanarak Atina'ya sürgüne gönderilmiş. 



İplikçizade Süreyya bey, Karşıyaka kulübünün başkanlığını yapan , İsmail Metin İplikçi'nin babası  Sadi İplikçi'nin ağabeyidir.



İplikçizade ailesinin damadı  ve aynı zamanda kuzenleri olan Fikri Altay , Orgeneral Fahrettin Altay'ın kardeşidir.


İplikçizade Süreyya bey ve  teyzezadeleri Kadızade Rıfat ve Zühtü (Işıl) beyler de  Karşıyaka kulübünün kurucuları arasında yer alıyorlar.



Kadızade Rıfat ve Zühtü beylerin kızkardeşleri Vedide hanım'ın eşi Mithat Dülge, Adnan Menderes'in metresi Ayhan Aydan'ın akrabasıdır:






Kaynak: Akis dergisi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder