Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

4 Kasım 2014 Salı

Ressam Nihal Erem - Duygu Asena - Nihal Atsız - Ömer Üründül

Ressam Nihal Erem'in hatıralarını yazdığı  e-kitaba  internet üzerinden ulaşabiliyoruz.Nihal hanım'ın kardeşi Nejat Erem'in eşi Engin hanım'ın teyzesi, Nejat Verdi'nin eşidir.


                   


Nihal hanım'ın amcasının kızının kızı opera sanatçısı  Handan Şardağ , İlhan Tuğbay ile evlenmiş, bu evlilikten dünyaya gelen kızları Nildan hanım Nihal Atsız'ın oğlu Buğra Atsız 'ın eşidir. 


Nildan Atsız'ın babası  Nejat İlhan Tuğbay'ın dayısı:



Efdal Nogan'ın damadı Saman Belgerden'in abalası:



Nihal Erem'in Sabahat teyzesinin kızı Nurten Güven'i oğlu Murat Güven, Sibel Tüzün ile evlenmiş:




Not: Saman Belgerden , Haluk Arığ'ın babasının teyze kızı Ayla  Kalağoğlu'yla evlenen çocuk kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanan Dr.Oktay Cumhur Akkent'in kuzenidir


7 yorum :

  1. Atsız'ın dönme olduğu konusunda biraz daha detay var mı elimizde? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Belki başka kaynaklarda , başka araştırmacıların çalışmalarında vardır ; bilemiyorum.Benim bildiklerim bu entryde gördükleriniz kadar.

      Sil
    2. Hayatini Turkluge ve Turkculuge vakf etmis bir insanin donme oldugunu nereden cikariyorsunuz? Soyu Gumushane'den gelmis birinin donme olabilecegi fikri nereden cikiyor? Once Gumushane'de donme olup olmadigini arastirin. Eger Nihal Atsiz hakkinda en ufak bir fikriniz olsaydi Gumushane'nin Turkmenlerin Bayindir kabilesinden ibaret oldugunu bilirdiniz. Dolayisiyla Nihal Atsizin da donme olmasinin imkansiz oldugunu bilirdiniz. Bir laf vardir delinin biri kuyuya bir tas atmis,(butun cahiller de ona inanmis) 40 akilli cikaramamis.

      Sil
    3. hiç bir şekilde alakası yok. zaten bu türkçülük turancılık akımının fikir babaları hep kripto yahudidir. mesela alparslan türkeş gerçek adı hüseyin feyzullahtır sebataycı bir yahudidir. cıanın devşirdidiği 80 öncesinde kullandığı en önemli aktörlerdendi. mesela muhsin tekinalp gerçek adı moiz kohendir kendisi buram buram oğuz türküçülüğü taslamış hatta kitabında kahrolsun şeriat babı vardır. sen bunlardan bahset. nereli olduğu önemi yok.

      Sil
  2. Kurtuluş kahramanlarından Süleyman Nazif in sözüdür.Türkiye'de Türkçüler Türk değildir.Nasıl sütçü süt değilse ekmekçi ekmek değilse türkçü de türk değildir.

    YanıtlaSil
  3. Süleyman Nazif in sözüdür.Türkiye'de Türkçüler Türk değildir.Nasıl sütçü süt değilse,ekmekçi ekmek değilse Türkçüde Türk değildir.

    YanıtlaSil
  4. Türkiye'de Türkçülük de Ibrani kontrolündedir neden bu Türkçülerin oğlu kızı eş seçerken ya İbrani ya da ecnebileri tercih ediyor, Türkçülerin hemen hepsinin ortak paydası neden Arap düşmanlığı hatta Oğuz Türkü düşmanlığı Türkçüler neden Türkle evlenmez sanırım olayın merkezinde Arap-İsrail çekişmesinde İsrail'e verilen "yanınızdayız" mesajıdır, Gümüşhane'de Yahudi olmaz Sabetayist olmaz inancı saçma ötesidir, Gümüşhane'de sinagog kalıntıları bulunmuştur yahudiler gibi gezgin tüccar bir topluluğun adım atmadığı yer mi var..

    YanıtlaSil