Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Aralık 2014 Çarşamba

Ahmet Zühtü Paşa - Minkari ailesi - İbrahim Tali Öngören - Bezmen'ler


Ahmet Zühtü Paşa'nın oğlu Zahit Oraloğlu'nun eşi:



Zahit Oraloğlu'nun gelini Oyuncu  Lale Oraloğlu'nun babası , Alev Oraloğlu'nun dedesi :
                                                                                     


Lebib Karan'ın kızı  İdil Almat'ın oğlu Töre Almat'ın eşi Füsun hanım'ın yengesi:

İbradı eşrafı Şeyhülislam Yahya efendi ahvadından merhum Ali Rıza ve merhume Pakize Esen'in kızı ,merhum hakim Sadık ve merhume Remziye Minkari'nin gelini, merhum ziya ve merhume Seniha Tekeli,merhume İlhan ve merhum Cevat Kanpulat,Ayhan ve Hamdi Ömeroğlu'nun ablası ve kardeşi , merhum Nuri ve merhume Halide Dikmen ,merhum Dr. Esat Minkari ,Güner ve merhum Av. Selçuk Minkari ,Prof Dr. Tarık Minkari  ve Ayseli Minkari'nin yengeleri merhum hakim Av. Tahir ve ve merhume Şerife Sebük'ün dünürü,merhume İnci merhume Mediha ve Fettah Barın'ın,Sevil ve Birol Karaduman'ın büyük dünürü,Ayten ve merhum Süleyman Altuna ,Lütfü ve Nurten Ender, Ahmet ve Şirin Tekeli,Melek ve Olgun Tanberk,Osman ve Semra Kanpulat , Nilgün ve Umur Akarca,Prof.Dr. Esra Ömeroğlu'nun teyzesi,Mefkure ve Erol Öktem,merhme Gaye Dikmen,Ayşe Minkari,Mehmet ve Yeşim Minkari , Zeynep ve Sadık Minkari,Füsun ve Töre Almat'ın yengeleri,Hakan ve Aslı Karadeniz,Boğaç ve Seda Sebük'ün anneannesi,Yalçın ve Oya Sebük'ün sevgili annesi,merhum hakim Orhan Esen Minkari'nin kıymetli eşi sevgi dolu güzel insan PERİHAN ESEN MİNKARİ hanımefendi.....Edirnekapı şehitliğindeki ebedi istirahatgahına tevdi edilecektir.


Perihan Esen Minkari'nin babası :


Cumhuriyet, 05 Kasım 1960, Sayfa 3

VEFAT  C. H. P.  eski Siirt miletvekili ALİ RIZA ESEN   4 kasım 1960 cuma günü saat 9 da Hakkın rahmetine ulaşmıştır. Cenazesi 5 kasım 1960 cumartesi günü Hacıbayram Canıiinden öğle namazını mütaakıp kaldırılacaktır. Seııihn Fahri Arsoy. Perihan Orhan Esen, İlhan Cevat Kanpulat, Ayhan Hamdi Ömeroğlu"nun  babaları, Kemal Müzeyyen Gedeleç, Nimet Rüştü Celebi ... . Macide Salâhattin Köseoğlu,  Rüksan Orhan Öngören ve Âzade Sahap Salepçioğlu'nun enişteleri. Saik Remziye Minkari ve oğullan Doktor Esat. Avukat Selçuk ve Doktor Tank Minkarinin amcalanrı, Bütün Ibradılı'ların Bü>üğü ve çok saciık bir hrmşerisi olarak tanınan Ali Rıza Esen'e Tanndan rahmet ve magrfiret dileriz.



Perihan Esen Minkari'nin eşi Orhan Esen Minkari'nin amcasının oğlu:
                                                         




Not : Abdurrahman Raif  Minkari'nin kızı Birnur Bezmen'in eşi Tibet Bezmen , Pamir Bezmen'in kardeşi , Halil Bezmen'in de kuzeniydi.


Lale Oraloğlu'nun babası Ahmet Lebib Karan, Kırım kökenliymiş.Lebib Karan'ın torunu Töre Almat'ın eşi Füsun hanım Dr. Tarık Minkari'nin kızı. Minkari'nin eşi Ayseli hanım, amcasının kızının kızı imiş.


Töre Almat'ın babası Alim Almat , Kazakistan'da doğmuş bir müzisyen.Almat  İkinci Dünya savaşında Almanlara esir düşmüş, savaş sonrası Paris'e ve oradan Türkiye'ye göç etmiş.


Ahmet Zühtü Paşa'nın oğlu Zahit Oraloğlu , Şükrü Saraçoğlu'nun kayınpederidir.


Zahit Oraloğlu'nun torunu Burçin Oraloğlu Yeşilçam oyuncularından.Oraloğlu en son Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştı


Ali Rıza Esen'in akrabası Rüksan Öngören'in kayınpederi İbrahim Tali Öngören' in  kardeşi Bahaeddin Tali Öngören'in baldızı ,  geçtiğimiz günlerde vefat eden  Talat Halman'ın annesi İclal Halman'dır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder