Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

31 Aralık 2014 Çarşamba

Bezmenler - İnegöllüzadeler


Halil  Ali Bezmen'in dayısı Abdi Fuat Akev'in kayınbiraderinin eşi Raziye Edip Şeker'in yeğeni  Şevki Figen'in ilk eşi:
                                                         

   
Evin Figen'in amcası:
                                         
                                       

Evin Figen'in amcasının çocukları Nafiz Keseroğlu ve Melahat Üstündağ'ın teyzeleri:
                                     
                                           

Mürüvvet Karamızrak'ın kardeşi Mücip Karamızrak'ın eşi:

                                       

Cumhuriyet, 03 Şubat 1958, Sayfa 2

MUşir Akif Paşa torunu. Ord. Prof. Dr. Ethem Akif Battalgazi kerimesi. Devlet Dcmiryolları Sıhhat Dairesi Rcisi Dr. Mücip Karamızrak refîkası, Yüksek Mühendis Türker Karamızrak annesi 2 Şubat 1950 pszar günü Hakkın rahmetine kavuşmuştur. S.ılihatı nisvandan olan merhumcnin cenazcsi 3 Şubat pazartesi günü Üsküdsr Yenicamiinden öğle namazını müteakıp kaldınlarak Nakkastepe aile mezarlığına ... defncdilecektir. Tanrıdan rahmetler dileriz.


Mürüvvet Karamızrak'ın yeğeni Türker Karamızrak'ın kayınpederi:
                           





Not: Cabir Selek'in annesi Ayşe Güldeste Selek , İnegöllüzade Selami bey'in kızıdır.Selami bey'in oğlu Müşfik bey, ünlü ressam Mihri Müşfik hanım'ın eşiydi.Mihri hanım'ın kızkardeşi Enise hanım , Kemal Derviş'in amcasının oğlu Salih Derviş'in eşi ve ünlü ressam Hale Asaf'ın annesiydi.


Ayşe Güldeste Selek'in amcası İnegöllüzade Refet bey'in kızı Reşide hanım Celal Bayar'ın eşiydi.


Cabir Selek'in  kızı Sevinç Eken , GS Yönetici Ali Dürüst'ün abisinin kızı Elif Dürüst'ün eski eşi Mehmet Germiyanlıgil'in annesidir.


Cabir Selek'in damadı Servet Harunoğlu'nun annesi Emel hanım, Vedat Nedim Tör'ün amcasının, Esat Edin'in annesi Şirin Edin'in  ve Kemal Derviş'in amcası Cemal Bükey'in kızı olan kardeşi Leyla Kipmen'in teyzesinin kızıdır.Şirin Edin'in babası Esat Durusoy , Nevzat Tandoğan'ın amcazadesidir.Emel Harunoğlu  ve Şirin Edin'in teyzeleri Fahriye hanım, Nevzat Tandoğan'ın eşidir.Esat Durusoy'un diğer amcazadesi , kira vergisi rekortmeni olarak tanınan  Ayla Ökmen'in babası Ali Fuat Erden'dir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder