Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

4 Temmuz 2015 Cumartesi

Gencay Gürün - Hüseyin Hüsnü Paşa - Koç ailesi - Gün Sazak - Cem Boyner


Gencay Gürün'ün eşi emekli büyükelçi Kamuran Gürün'ün anne ve  babası:
                                                                             

     


Asiye Nedret Gürün'ün yeğeni Valiha Bayülken'in eşi  diplomat  Haluk Bayülken'in kendi anlatımıyla ailesi:
                                                                             
 Aslen 1922 İstanbul doğumlu olmasına rağmen, üstün zekası sebebiyle ilkokula üçüncü sınıftan başlayan ve ortaokula da küçük yaşta kabul edilmediğinden yaşını bir sene büyüten Ümit Haluk Bayülken'in dedesi İsmail Safa, babası ve amcaları dahil ailesinde herkes askerdir. Baba tarafından Tophane Müşiri Hüseyin Hüsnü Paşa ile akrabalıkları olduğu söylenen Bayülken'in babasının ismi de Hüseyin Hüsnü'dür. Rumelili olan ailede Bayülken'in en büyük amcası Murat, Manastır'dan Atatürk'ün sınıf arkadaşıdır. Kurduğu Karabulut adlı çete ile Yunanlılara karşı savaştığından, o, daha sonra bu soyadını alır. Bayülken'in, İsmet İnönü ile sınıf arkadaşı olan diğer amcası Şerif de askerdir ve Meriç soyadını kullanmıştır. Diğer amcası ise PTT müdürlüğü yapmış birisi idi.
Bayülken, annesi tarafının ise 500 senelik bir İstanbul ailesi olduğunu belirtmektedir. Bu koldan dedesi ise evkaf müdürlüğü yapmıştır.
Devamı:  40 bin Kırımlı Türk'ü kurtardım


Raif Gürün'ün kardeşi Şükrü Gürün'ün torunu:
                                                                           


 Neslihan Gürün'ün dedesi:
                                                                                   



Raif Gürün'ün kardeşi Yusuf Gürün'ün eşi:
                                                                                  


Makbule Gürün'ün gelini Aytaç Gürün'ün babası:






Not: Haluk Bayülken'in bacanağı Zühtü Feran , Vefaizade Feridun Paşa'nın yeğenidir.


Gencay Gürün İstanbullu bir ailenin kızıdır.Annesi Naime hanım ,eski Urfa Mutassarıfı Ahmet Tevfik bey'in kızı ,babası Dr. Fahri Can ise eski adli tıp umum müdür muavinidir.Gencay hanım'ın kardeşi Tulgar bey'in eşi Erel hanım , eşinin  vefatının ardından büyükelçi Tanşuğ Bleda ile evlenmiş.İlk evliliğini Reşat Nuri Güntekin'in kızı Ela  hanımla gerçekleştiren Tanşuğ Bleda'nın teyzesi  Perihan hanım , Bedirhan Paşa'nın torunu Ubeyd Şamil Çınar'ın eşidir.Bleda'nın dayısının damadı Ümit Seltün , Muazzez Tahsin Berkand'ın yeğenidir.



Osman Avdan'ın yeğeni Gün Sazak ve ailesiyle ilgili Tayfun ER'in şu sitede yazdıkları:


Şişli Terakki Lisesi 1976-1977 Mezunu Ayşe Bilgün Sazak, 1959 Ankara Doğumlu, Baba Adı : Gün 
MHP’nin ünlü isimlerinden, eski bakan Gün Sazak’ın kızı Ayşe Bilgün Hanım’ın sınıf arkadaşı da İzzet Garih’miş yani öldürülen Üzeyir Hazakil Garih’in oğlu. Ayşe Bilgün Hanım daha sonra Boyner soyadını alacaktır, çünkü ilk evliliğini Cem Boyner’le yapacak ve bu evlilikten de üç kızı olacaktır. 

Ayşe Bilgün Sazak’ın dedesi, Gün Sazak’ın da babası olan Emin Sazak denince akla toprak ağalığı, Eskişehir’deki o bitmez tükenmez genişlikteki arazileri gelir. Emin Sazak, elbette bir Kuvayı Milliye yanlısı ve Mustafa Kemal’in adamlarından birisi olarak 1920’de başlayan 1950’ye kadar değişmez şekilde milletvekili. Yalnız, Emin Sazak, iflah olmaz bir Toprak Reformu düşmanı olarak, CHP’deyken sözü edilen toprak reformu laflarına bile dayananamış ve oradan DP’ye geçmiş. Fakat bu toprak reformu lafları DP’de edilince daha fazla dayanamamış ve oradan da ayrılmış. Emin Sazak’ın bir diğer oğlu da Fenerbahçe Başkanlığı da yapan, 1999’daki depremde Yalavoda’ki bütün siteleri yıkılan, binlerce kişinin katili Yüksel İnşaat’ın sahibi olan MHP'li Güven Sazak. Milliyet’teki Derya Sazak da Emin Bey’in torunlarından. 

Robert Kolej ve Boğaziçi mezunu Cem Boyner’in Sabetaycılığı malum, Nefes Arkadaş, "güvenilir" bir kaynaktan İngilizce bir aktarma yapmıştı ve orada da vardı ama yine de biz biraz daha bakalım. 
www.borsatilkisi.com/aksa.doc diye bir adres buluyoruz, dökümanı açamıyorum ama yahoo’dan göründüğü kadarını alıyorum.

1- ASLI BOYNER 66.927.- 0.67. 2- FÜSUN BOYNER 2.800.- 0.02. 3- CEM BOYNER 75.702.-
0.76. 4- FUAT BOYNER 140.809.- 1.42. 5- HULKİ BOYNER 31.574.- 0.32. 6- İ.HAKKI ...

Boyner Ailesi’den Fuat Boyner’den başlayalım. Işık Lisesi 1965 mezunları yıllığına baktığımızda Fuat Boyner’i görüyoruz. Yıllıkta mezunlardan Fuat Boyner için ana okulundan beri Işıklı deniyor.
İsmail Hakkı Emre Boyner’ de 1989 Şişli Terakki Lisesi mezunu olarak buluyoruz.
Ailenin bir diğer erdi Ayşin Boyner’i de Şişli Terakki 1992 mezunları arasında buluyoruz. Bir adım daha gidelim ve bir alıntı yapalım :

"Maksim Gazinosu bir yıl aradan sonra Muazzez Abacı, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ve Mezdeke Grubu ile muhteşem bir açılış yaparken açılışa katılmayan Sacit Aslan'ın boşluğunu Fahrettin Aslan'ın en küçük oğlu Mehmet Aslan doldurdu. Babası Fahrettin Aslan ile arası açık olan Sacit Aslan'ın boşluğunu dolduran Mehmet Aslan, babası Fahrettin Aslan'ın yanından bir an olsun ayrılmadı. Bir yıl önce Swissotel'de yapılan düğün ile Cem Boyner'in yeğeni İsmail Boyner ile evlenen Fahrettin Aslan'ın torunu Zeynep Boyner de dedesiyle hasret giderdi.
Fahrettin Aslan'ın ikinci eşi Arzu Aslan'dan olan oğlu Mehmet Aslan şık kıyafetiyle dikkat çekerken ‘Titanik’ filminin ünlü oyuncusu Leonardo di Caprio'ya benzetildi. " 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder