Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

9 Mart 2016 Çarşamba

Hüseyin Nail Kubalı - Arda Uskan - Necati Lugal - Basri Dirimlili


Prof. Hüseyin Nail Kubalı'nın kayınbiraderinin baldızının kayınbiraderi ve  Arda Uskan'ın üvey babası olan Adnan Benk'in eski eşi Şelale hanım'ın dayısı, Silistreli İbrahim Paşa'nın torunlarından  Behice hanım'ın oğlu olan Aziz Güner'in kayınvalidesi:

                                                                               


Meliha Niyazi Gözcü'nün kuzeni:



Affan Lugal'in  amcası:

Cumhuriyet, 25 Mart 1964, Sayfa 7




  Affan Lugal'in eşi:




Feride Lugal'in akrabası Tülin Dirimlili'nin anneannesi:

Cumhuriyet, 29 Eylül 1970, Sayfa 2







Not: Hayrünisa Ege'nin kardeşi Prof.Dr.  İhsan Şükrü Aksel'in  ilk eşi Melahat hanım Süreyya Paşa (İlmen) nın kızıdır.Türkiye'nin ilk lisanslı kadın binicisi olan Melahat hanım'ın ilk eşi Latife hanım'ın kardeşi İsmail Uşşaki'dir.



Hayrünnisa Ege'nin damadı Ali Ratip Dinçel'in annesi Nevber hanım , Fazlı Necip bey'in damadı Enis Tahsin Til'in kardeşinin eşi Melek hanım'ın ablasıdır:





Meliha Niyazi Gözcü'nün damadı Aziz Güner'in annesi Behice hanım'ın amcası Silistreli İbrahim Paşazade Hamdi bey , ittihat ve Terakki cemiyetinin sadık üyelerindendir.Hamdi bey'in ittihat ve Terakki  cemiyeti merkezine gönderdiği mektup şurada okunabilir:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder