Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Mayıs 2014 Salı

Mazhar Alanson - Necip Fazıl Kısakürek akrabalığı


Cumhuriyet, 06 Ocak 1942, Sayfa 3

İrtihal Eski emnıyet mudurlerinden muteahhıd Kerım Mılâr ile Beledıye buz fabrikası muduru Mustafa Mılâr'ın valıdesı ve sair arkadaşımız Necip Fazık Kızaküreğin buyuk valıdesi Nefıse Milâr, allahın rahmetine kavuşmuştur Merhume Turk ve İslâm kadınlığının  mustesna bir orneğıydi Cenazesi 7 ikincıkânun çarşamba günü öğleyin Cihangirde, Cihangir caddesinde Tavukucmaz yokuşu Egemen Apartımnanındaki 

------------------------------------------------------------


Cumhuriyet, 24 Mayıs 1968, Sayfa 7

YEFAT Mediha Milâr v e Mütevaffa Mustafa Milâr'ın Kardeşleri Y. Mimar Selçuk Milâr, Sevim Çakır. Nermin Milâr'ın çok sevgili Babaları Necip Fazık Kısakürek'in dayısı Nur Çakır, Kerimhan Milâr. Kemâl Milâr'ın Büyükbabaları Aynur Milâr, Nahit Çakır'ın Kayınpederi. Polis Emeklileri Yardım Derneği ile İstanbul Avcılar ve Atıcılar Kulübü Kurucusu. Hava Kurumu Karaköy Şubesi fahri başkanı GiritliKerim Milar ........Beylerbeyi aile kabristanına defnedilecektir.

Bu ilanlarda adı geçen  Y. Mimar Selçuk Milar , Mazhar Alanson'un ablasıyla evlenir ve  iki çocuğu olur.Bu çocuklardan biri astrolog Kemal Milar'dır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder