Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

27 Mayıs 2014 Salı

Karakaş cemaati - Dino ailesi - Melike Demirağ


Kerem Bürsin'in  anneannesi Tülin Birced'in dayısı Osman Avcı'nın oğlu İnal Avcı bir dönem Koç Holding'in genel sekreterliğini yapmış.İnal Avcı'nın eşi Hülya hanım, Kayacan ailesinin kızı:

..

Cumhuriyet, 22 Eylül 1996, Sayfa 7

ACIKAYBIMIZ Merhum Hacı Ali, merhume Hidayet'in oğlu merhum Osman ve ınerhume Duriye ve Zehra'nın kardeşi, Mürşide Fırat'ın ağabeyi, Ziya ve Cemal Kayacan'm amcası, Zeliha Mavitan, Güzin Dino ve NigarHeper'in dayısı, merhum Ahmet ve merhume Yıldız Kayra'mn damadı. merhum Osman, merhume Berşan Avcı'nın dünürü. Hülya lnal Avcı ve Oya Kayacan'm çok sevgili fedakâr babası. Aylin Levent Maro ve Aycan Avcı'nın sevgili dedesi, Kaan'ın büyük dedesi. Selma Kayacan'ın elli yıllık sevgili eşi, her şeyimiz NURİ KAİACAN Allah'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 22 Eylül 1996 (bugün) Levent Camii'nde kılınacak ögle namazından sonra Zincirlikuyu Kabristanı'na defnedilecektir.





Yukarıdaki ilandaki Güzin Dino'nun kardeşi:














Not: Güzin Dino'nun eşi Vehap Dino, Melike Demirağ'ın anneannesinin kardeşi Sabri Dino'nun torunu ki bu Sabri Dino'nun babası Abdülvehap Paşa Dino , Abidin Dino'nun ismini taşıdığı dedesi Abidin Paşa Dino'nun kardeşi.


Sabri Dino'nun ismini taşıyan torunu Sabri Dino , Beşiktaş'ın eski kalecilerindenmiş. Dino  1993 yılında Boğaziçi köprüsünden atlayarak intihar etmiş.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder