Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

19 Aralık 2015 Cumartesi

Mehmet Ali Birand - Özcan Köknel - Ali Şükrü bey


Şirin Payzın'ın babası Nizam bey'in amcası olan eski valilerden Memduh Payzın'ın damadı Nesimi Tanyeli'nin kardeşinin  kızı  Dr. Sebla Arınç , Prof. Dr. Özcan Köknel'in kayınbiraderi  Dr. Onat Arınç'ın eşidir.Onat Arınç'ın babası Dr. Mehmet Arınç , Mehmet Ali Birand'ın akrabasıdır :


Şirin Payzın - Özcan Köknel - Mehmet Ali Birand



Mehmet Ali Birand'ın amcası:
                                                                   

Fikret Birant'ın oğlu :



Fikret Birant'ın yeğeni:



Mehmet Arınç'ın kayınvalidesi:



Mehmet Arınç'ın bacanağı:

Cumhuriyet, 19 Ağustos 1955, Sayfa 2

Millİ Mücadele setıeleıinde Anetrsfında  Bahrive Dairesi Reisliği yapmış  olan ve merhum Trabzon  mebusu Ali Şükrü Bey'in Biraderi,  Hami Aşarın damadı, Seniha  Doruker'in eşi, Kimya Y Muhendisi Ali Doruker, İnci Seyalıoğlu  Azız Dorukerin babaları. Yüksek Mühendis Arif Seyalıoglu'nun  kayınpederi, Devlet Müteahhidi  Zeki Toros ve Dr. Mehmed Arıncın  bacanağı Deniz  Kurmay Yarbaylığından emekli ŞEVKET DORUKER dünkü Perşembe günü Irtihal da..... etmiştir Cenazesi Teşvikiye Camiinen .......Feriköy  aile mezarlığına defnedilecektir.






Not : Şevket Doruker'in ağabeyi Trabzon mebusu Ali Şükrü bey, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk siyasi cinayetlerinden birine kurban gitmişti.

Ali Şükrü bey'in katil zanlısı olarak aranan ve güvenlik güçlerine  teslim olmayıp çatışmaya giren Topal Osman , yaralı olarak ele geçirilip başı kesilerek öldürülmüş.


Topal Osman Ağa'nın akrabaları:




Tunçer Birant'ın kayınpederi Ömer Fahri Garan'ın akrabaları:




Anneannesi Behice Boran'ın kuzeni olan Şirin Payzın'ın, amcası Sabahattin bey'in baldızının kızı Funda Zaim , Prof.  Sabahattin Zaim'in gelinidir.


Şirin Payzın'ın amcası Ziya bey'in kayınbiraderinin eşi Tuna hanım'ın babası  Muammer Karaca, annesi ise ikinci evliliğini Gülriz Sururi'nin babasıyla yapan , General Kazım Dirik'in kızı Şükran hanım'dır. Tuna hanım'ın görümcesi ve  Ziya Payzın'ın baldızı olan Zafer hanım, Karakaş Atam ailesinin gelinidir.


Şirin Payzın'ın teyzesi Aysel hanım, Zerrin Arbaş'ın dayısının eşidir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder