Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Aralık 2015 Pazar

Rıfat Ababay - Necmi Tanyolaç - Karakaş cemaati - Celal Şengör


Rıfat Ababay'ın  kayınpederinin teyzesi Sabahat Türegün'ün akrabaları :


Ekrem Şerif Egeli - Rıfat Ababay - Karakaş cemaati - Nuri Conker - Necmi Tanyolaç - Hande Ataizi - Ahmet Tevfik Paşa



Rıfat Ababay'ın kayınpederinin teyzesi Sabahat Türegün'ün görümcesi Ayşe Mediha Kolat'ın gelini Müzehher hanım'ın kızkardeşinin eşi :
                                                                         


Necmi Tanyolaç'ın yeğeni Haluk Taşlıklıoğlu'nun kayınvalidesi:

ACI KAYBIMIZ Yanya eşrafından Merhum Mehmet Sipahioğlu ve Preveze eşrafından Merhum Kudret Sipahioğlu’nun kızları; Merhum Celalettin Şengör ve Merhume Saniye Şengör’ün gelinleri; Merhum SemihMerhume Sevim Sipahioğlu ve MelihGüngör Sipahioğlu’nun kız kardeşleri; ŞemsettinCavidan Şengör, Merhum FikretMerhume Ülkü Şengör ve Merhum OğuzAyla Sipahioğlu’nun yengeleri; Ziya, Merhume Neslişah, Nilgün, Selda ve Sema’nın halaları; Ahmet, Yasemin, Pınar, Selim, Çiğdem, Mehmet, Zerrin ve Murat’ın yengeleri; Çağlayan, Gürgan, Özerdil, Biricik ve Ergüner Aileleri’nin kuzenleri; Merhum ZaferMerhume Nadiye Taşlıklıoğlu ve HakkıSevgin Maltepe’nin dünürleri; Mehmet Sinan Taşlıklıoğlu’nun sevgili anneannesi ve Hakkı Celalettin Asım Şengör’ün sevgili babaannesi, Celal Oya Şengör ve HalukMeral Taşlıklıoğlu’nun muhterem anneleri; Mehmet Asım Şengör’ün kıymetli biricik eşi GÜNSELİ GÜLER ŞENGÖR 7 Şubat 2012 tarihinde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 9 Şubat 2012 Perşembe günü (bugün) Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakiben Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecektir.





Not: Rıfat Ababay'ın kızkardeşi Dürin hanım, Türk kadınını naylon çorapla tanıştıran , Penti çoraplarının kurucuları  Musevi Kariyo ailesinden Sami bey'le evlidir.


Necmi Tanyolaç'ın bacanağı Fethi Pekin'in torunu avukat Fethi bey , Hande Ataizi ile bir gün süren bir evlilik yaparak gündeme gelmişti.



Fethi Pekin'in kızı Şefika hanım'ın Karakaş cemaatinden Osman Kibar'ın oğluyla yaptığı evlilikten dünyaya gelen Selin hanım, özelleştirme idaresi  eski başkanı Uğur Bayar ile evlidir.Selin Kibar Bayar , TFF eski başkanı Mahmut Özgener'in kuzenidir.Mahmut Özgener'in halasının eşi Erdoğan Sarı, Fikret Hakan ve Ercüment Karacan ile evlenen Lale Sarı'nın kardeşidir.Lale Sarı'nın kızkardeşi Jale hanım'ın  boşandığı eşi Ümit bey'in dayısı Sadullah Hamit Birsel, Refik Evliyazade'nin damadıdır.Sadullah Hamit Birsel'in halasının oğlu Nurullah Esad Sümer'in kayınbiraderi Nureddin bey, Nuri Conker'in oğlunun kızı olan Nur Vergin'in üvey babasıdır.



 Gülse Birsel'in eşi Murat Birsel ile  aynı aileden olan Sadullah Hamit Birsel'in eşi Bihin (Evliyazade) hanım'ın  vefatının ardından evlendiği Perihan hanım'ın amcası Nuri Devres , Necmettin Sahir Sılan'ın dünürüdür.Nuri Devres'in diğer  dünürü Emine Tunca , Kapancı cemaatinden Halil Bezmen'in eski eşi Figen Mirel'in anneannesidir.Emine Tunca'nın kızının kayınvalidesi Nahide Büktaş , Namık Kemal'in torunu ve Rıfat Menemencioğlu'nun kızıdır.Emine Tunca'nın gelini Güler hanım, Dr. Hulusi Behçet'in kızıdır.Emine Tunca'nın kardeşinin kızı Füsun Türker, Aylin Kotil'in amcası Aytekin Kotil'in dünürüdür.



Necmi Tanyolaç'ın baldızı , Rıfat Ababay'ın kayınpederinin teyzesinin görümcesinin gelini olan Müzehher hanım'ın kızı Yasemin Conker , Nuri Conker'in torunudur.Nuri Conker'in kızkardeşi, Salih Bozok'un eşidir.Salih Bozok'un çocuklarının eniştesi  Aziz Cenap Aygen , Kapancı cemaatinden Ali Refik Bezmen'in kayınbiraderidir.


Salih Bozok'un damadı İsmet Yenen , Karakaş cemaatinden olan   Reşat Tesal'ın dayısıdır.Reşat Tesal'ın bacanağı Hayati Tabanlıoğlu , IV. cumhurbaşkanımız Cemal Gürsel'in dünürüdür.


Türk-Yunan mübadele komisyonu başkanı Ömer Dürrü Tesal'ın oğlu olan Reşat Tesal'ın kızkardeşi, Sulhi Dönmezer'in eşidir.Dönmezer çiftinin gelinlerinin kardeşi Erol Öney'in kayınvalidesi Kalkavan ailesinin kızı Mihrişah hanım , Çiğdem (Koç ) Simavi'nin annesi  Suat Meşerretçioğlu'nun dayısının kızıdır.Mihrişah hanım'ın diğer damadı Hasan İnsel , Fahrettin Altay'ın kızı Hayrunisa hanım'ın oğludur.



Salih Bozok'un damadı İsmet Yenen'in  kardeşinin kızı yazar Sevgi Soysal , Mümtaz Soysal'ın eşiydi.Sevgi hanım'ın kardeşi Duygu Aykal'ın  görümcesinin kızı Lale Cangal , Cemal Hünal'ın eşidir.Lale hanım'ın kardeşi Mine hanım ise Mahsun Kırmızıgül'ün sevgilisi olarak adını duyurmuştu.



Ailesinin ''Dönme'' olabileceği yönünde demeçler veren Prof. Celal Şengör'ün anneannesi Kudret Sipahioğlu, Kazım Taşkent'in teyzesinin kızıdır.Kazım Taşkent'in oğlu Karaca Taşkent , annesi Kapancı babası Karakaş olan Zeynep hanım'ın eşidir.


Zeynep Taşkent'in amcası Ali Sarım Kibar'ın  baldızı Karakaş cemaatinden olan Uzma Yenen'in damadı  Samim Arduman , Ediz Hun'un halasının kayınbiraderidir.Samim Arduman'ın damadı Erim Ersoy'un babaannesi, Celal Şengör'ün babaannesinin kardeşidir.


Ali Sarım Kibar'ın  damadı Özcan Ergüder Coşkun Kırca'nın, diğer damadı Emir Dilber ise Abdi İpekçi'nin kayınbiraderidir.Özcan Ergüder'in annesi, Gün Zileli'nin annesinin amcasının kızıdır.Gün Zileli'nin teyzesi Neriman hanım'ın torunu Aygen hanım ,Çiğdem (Koç) Simavi'nin kardeşi  Aslan Nuri Meşerretçioğlu'nun eşidir.


Kazım Taşkent'in kardeşi Celal Bulkat'ın kuzeni Siret Halulu'nun dayısı Orhan Tahsin Günden, Muhtar Kent'in babası Necdet bey'in amcasıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder