Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

1 Temmuz 2016 Cuma

Karakaş cemaati - Leyla Gencer - İpekçiler - İplikçizadeler - Talat Muşkara - Kazım Karabekir


Son dönemin popüler  oyuncularından  Kerem Bürsin'in anneannesi Tülin Birced'in babaannesinin kardeşi olan  Bülbülderesi mezarlığı'ndaki  Karakaşlardan  Vildan Tanju 'nun   oğlu:



Cumhuriyet, 29 Mart 1960, Sayfa 3
ACI BİR ÖLUM Sınai Kalkınma Bankası Muhasebe Müdürü Bahaaddin Tanju ve eşi Vildan Tanju'nun sevgili oğulları, Y. Mühendis Murat Tanju'nun küçük kardeşi ve Şişli Çocuk Hastahanesi Başhekimi Ali Rıza Bıyıkoğlu ve Mürüvvet Bıyıkoğlu'nun, Ayfer Tur«en, 'ınb ırcl. Ercman. Kızıltuğca. Erdal. ve Özer ailelerinin kıymetli yeğenleri AHMET TANER Tanju Pek genç yaşında. hayatının baharında iken. mubarek



Ahmet Taner Tanju'nun akrabası  Dr. Ali Rıza Bıyıkoğlu:

 VEFAT Sevgili babamız, sevgili dedem, merhume Mürüvvet Bıyıkoğlu'nun sevgili eşi, değerli ve iyi insan, İzmir Behçet Uz Hastanesi ve Şişli Etfal Hastanesi eski başhekimlerinden, Dr. ALİ RIZA BIYIKOĞLU'nu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cenazesi 5.11.1983, cumartesi günü, öğle namazından sonra Şişli Camii'nden alınarak Feriköy'deki aile mezarlığına defnedilecektir. Allah Rahmet eylesin. Evlatları: Yener, Gül, İpek Bıyıkoğlu




Ali Rıza Bıyıkoğlu'nun oğlu  Yener bey'in kayınbiraderi:




Vedat Yönelli'nin kayınpederi:

VEFAT HOPA, Abuislah Köyünden Hacı Hüseyinzade Cafer v« Ayss oglu, merhum Mürvet, Talât ve Cevdet'in agabeyleri, Nazime Anadol'un eşi, Sıdkı Anadol, Naime Anadol, Mükerrem Engin, Meral Yönelli'nin babaları, Nuriye Anadol"un kayınbiraderi, Yavuz, Çağatay Anadol, Bigüm Yüm, Ece Gür'er'in amcaları, Füsun Anadol, îlhan Engin, Vedat Yönelli, Ayhan Gür'er, Olkü Anadol, Ayşen Anadol ve Ahmet YUm'ün kayınpederleri, Ayşe Düek, Gamze, Aysun, Murad, Nazlı, Onur, Burçu, Ufuk ve Tan'm sevgili dedeleri, Fatma Lokumcu ve Selma Öz^ahin'in dayüan, BOSTANCI. KORZAY, KARAHASAN aüelerinin büyüğü; Fahri ANADOL'u 10.1.19T7 pazartesi günü kaybetmis bulunuyoruB. Cenazesi 12.1.1977 çarşamba günü öğle namanndan sonra Fatüı Camiinden kaldırüacaktır.




Vedat Yönelli'nin kayınbiraderi Sıtkı Anadol'un kayınpederi:



Vedat Yönelli'nin kayınvalidesi Nazime Anadol'un amcazadesi:



Ömer Cevdet Korzay'ın amcazadesi:



Hamdi Korzay'ın kızı Gözen hanım'ın kayınpederi:



Ragıp Kandemir'in damadı:



Sadi Zeki Pekin'in kardeşi:



Bedia Sakaroğlu'nun damadı Ersin Özerengin'in büyükannesi:



Fatma Nesime Özerengin'in dünürü:






Not: Sadi Zeki Pekin'in eşinin kuzeni Masume Muşkara , Talat Muşkara'nın gelinidir:





Vildan Tanju'nun akrabası Dr. Ali Rıza Bıyıkoğlu'nun akrabası Talat Algun'un kızı Sumru hanım, İsmet İnönü'nün dayısının  torunu Sanlı Topçuoğlu ile evlenmiş:





Rıza Özaçık'ın  ve Leyla Gencer'in kuzenleri olan Sahire Sanvar, Cemil İpekçi'nin annesidir. Sahire hanım'ın büyük teyzesinin gelini Feriha Sanerk Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürüdür.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder