Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

26 Ekim 2014 Pazar

İsmail Erez - Cenap Şahabettin - Süleyman Nazif - Ayhan Işık

Merhum büyükelçi  İsmail Erez'in babası:
                               


İsmail Erez'in (üvey) annesi:




İsmail Erez, Paris Büyükelçisiyken Asala üyesi Ermeni teröristlerce öldürülmüştü.Erez'in eşi Necla Erez İnegöllüzade Saffet Eriş'in torunu.

İsmail Erez'in (üvey) teyzesi Reşika Ozankan , Süleyman Nazif'in oğlu Sait Ozansoy Ozankan'ın eşi.Süleyman Nazif'in kardeşi  Faik Ali Ozansoy ise Munis Faik Ozansoy'un babası.Süleyman Nazif ,Cahit Sıtkı Tarancı ve Ziya Gökalp teyze çocuklarıdır.


İsmail Erez'in halası:



Fatma Meliha Ceylan'ın kızı Leyla hanımın görümcesi  Gülşen Işık'ın eşi:



Ayhan Işık'ın kayınpederi:


Cumhuriyet, 29 Nisan 1970, Sayfa 7

 OLUM Azerbaycan eşrafından, merhum lsmail ve Mestan Kuluzade'nin oğlu, Tamara yaybulak'm kıymetll eşi, Doktor Tevfik Yaybulak. Mithat Yaybulak ve Gülşen Işık'ın sevgili babaları, Leylâ Yaybulak, Ayhan Işık ve Ayten Yaybulak'ın kayınpederi, Fevziye, Selma Yaybulak, Serap Işık, Kübra ve Sugra Yaybulak'ın dedeleri EO7 A.Cİ İDRİS YAYBULAK 27/4/1970 günü ebedıyete intikal etmişti


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder