Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

15 Mart 2015 Pazar

Ege Cansen - Tüli Kamhi - Osman Zeki Üngör - Çapanzadeler


Hürriyet gazetesi yazarı Ege Cansen'in babası:

                                                                           


Nusret Cansen'in dünürü:




Necmeddin İzmen'in kayınpederi:

Cumhuriyet, 14 Aralık 1961, Sayfa 2




Necmeddin İzmen'in kayınbiraderi

Cumhuriyet, 11 Ekim 1975, Sayfa 7




Osman Galip Tarı'nın eşi Mükerrem hanım'ın akrabası:




Ali Şinasi Erel'in akrabası Vedat Üngör'ün kardeşi:

Cumhuriyet, 26 Mart 1987, Sayfa 2

BUYUK KAYBIMZ İSTİKLÂL MARŞIMIZIN Bestekârı OSMAN ZEKİ ÜNGÖR ve Kerime Hanım'm oğlu, piyanist Verda Ün'un değerli eşi, Doçent Doktor Nevin Ün'un sevgili babası, küçük Melek Zehra Or'un biricik dedesi, Avukat Beraet Zekı Üngör ve Vedat Üngör'un sevgili kardeşleri, Nurinnisa Üngör, Aslan Humbaracı, Necla Humbaracı, Suzı Humbaracı'nın kayınbıraderi ve Ömer, Samanta, Alisya ve Kâzım Humbaracı'nın enışteleri, Istanbul Belediyesı Konservatuvarı ve Ataturk Yuksek Eğitım Enstıtusu emeklı öğretmeni muzisyen ve her yönden memleketimizin muzik kültürune buyuk katkılan oian EKREM ZEKI UN Irlanda'da Dubün'de 24 Mart 1987 gunü vefat etmiştir. Acımız buyüktur. AİLESİ




Vedat Üngör'ün annesi:





Not: Osman Zeki Üngör'ün babası Hüseyin bey, Şekerci Hacıbekir ailesinden imiş.


Çapanzade Agah efendi'nin kardeşi Müşir Ahmet Şakir Paşa'nın kızı  Fatma Munise hanım, ünlü ressam Osman  Hamdi bey'in kardeşi İsmail Galip bey'in oğlu Mübarek Galip Eldem ile evlenmiş.

 Müşir Ahmet Şakir Paşa'nın oğlu Nedim bey'in kızı  Şakire hanım'ın kendisi gibi Çapanzade soyundan gelen General Rahmi Belgerden ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen çocuklarından Verda hanım, Ömer Üründül'ün annesidir.


Verda Üründül'ün  kardeşi Prof. Dr. Saman Belgerden, Duygu Asena'nın kuzeni Reyan hanımla evlenmiş.Reyan hanım'ın kuzeni Nejat İlhan Tuğbay'ın kızı  Nildan hanım , Nihal Atsız'ın oğlu Buğra Atsız'ın eşidir.Nildan hanım'ın annesi  Handan Şardağ ,Ressam Nihal Erem'in amcasının torunudur.


Saman Belgerden'in kuzeni Muhterem Maskar , çocuk kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanmış olan müteveffa  Doktor Cumhur Akkent'in annesiydi.Cumhur Akkent'in eşi Ayla Kalağoğlu , Haluk Arığ'ın babasının  teyzesinin kızıdır.Muhterem Maskar'ın kardeşi Emine hanım, Suha Özgermi'nin dayısı Tevfik Erdoğu'nun eşiydi.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder