Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

6 Mart 2015 Cuma

Menemencioğlu ailesi - Karakaş cemaati - Ediz Hun


Namık Kemal'in torunu Beraat Savut'un oğlu İlhan Savut'un bacanağı Aydın Koral'ın annesi:

Cumhuriyet, 14 Kasım 1969, Sayfa 3

ÖLUM Müteveffa Borsa ve Osmanlı Bankası komseri İhsan Rıfat Koral bey'in eşi, Aydın Koral "ın annesi, Kadri Aynar'ın ablası, Nahide Koral'ın sevgili babaannesi, Kaya, Hilmi, Aysel ve Oya Aynar'ın halaları Hilmiye KORAL hanımefendi, 13 Kasım 1969 günü Hakkm rahmetıne kavuşmuştur. Cenazesi 14 Kasun Cumagünü Şişli camiinden öğle namazını müteakıp kaldınlarak Zincirlikuyu aüe mezarhgına



Hilmiye Koral'ın kardeşi:

                                                                           


Kadri Aynar'ın gelini Oya Aynar'ın annesi:



Karakaş cemaati'nden Uzma Yenen'in damadı Samim Arduman'ın  kardeşi



Vecdi Arduman'ın  kayınpederi:



Mehmet Murat Hun'un oğlu:





Not: Karakaş Cemaati'nden olan Uzma Yenen'in kardeşi Nefis Kibar'ın damadı  Emir Dilber , Abdi İpekçi'nin kayınbiraderi , Özcan Ergüder'in bacanağıdır.Nefis Kibar'ın görümcesi Nermin hanım Cami Baykurt'un gelinidir. 


2 yorum :

  1. Ediz Hun ile hısım olduğumu öğrendim. Çok beğendiğim beyefendi bir insan şahsiyetli bir bilimadamı ve çevrecidir. Çok sevindim.
    Nahide

    YanıtlaSil
  2. Ediz hun değerli bir bilimadamı ve çevreci çok beyefendi bir insandır. Hısım olduğum için çok mutlu oldum.
    Nahide

    YanıtlaSil