Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

3 Mart 2015 Salı

Süheyl Batum - Sadıkoğlu ailesi - Hüsamettin Cindoruk - Hasan Polatkan

Süheyl Batum'un babası:

                                                                               


Mehmet Sıtkı Sadık Batum'un kayınpederi:



Mehmet Sadettin Berkman'ın teyzesinin oğlu :



Bahri Çoker'in yeğeni:



Yılmaz Çetiner'in dünürü Sabri Çifkurt'un babası:




Not: Kurt Seyit Çifkurt'un gelini Birgan hanım ,Miralay Mehmet Şefik Aker'in kızıdır.Birgan hanım'ın kardeşi Ümran hanım, Fethi Ahmet Paşa'nın torunu Fatma Saide Argeşo'nun geliniydi.

Kurt Seyit Çifkurt'un gelini Günseli hanım'ın kardeşi Müfit Camat, Osman F. Seden'in amcasının damadıdır.

Kurt Seyit Çifkurt'un kızı Meryem Soyugenç, Hüsamettin Cindoruk'un kayınvalidesidir.

Yılmaz Çetiner'in damadı Tahsin Çifkurt'un kardeşi Hilal hanım,Çetiner'in kayınbiraderi  Celal Sadıkoğlu'nun eşidir.

Yılmaz Çetiner'in kayınvalidesi Vuslat Sadıkoğlu'nun akrabalık bağları , şu siteden alıntı:

 Gelelim ikinci çocuğa yani Rahmi Koç’a Rahmi Bey, Çiğdem Meserretçioğlu’yla evleniyor. Bu evlilikten Mustafa, Ömer ve Ali Koç doğuyor. Mustafa Koç, İzmir’in ünlü zenginlerinden, İzmir Yün Mensucat’ın da sahibi olan Giraud’ların kızı Caroline ile evleniyor.
Çiğdem Meseretçioğlı yine İzmir’in eski çok zengin ailelerinden sanayici ve armatör Avni Meserretçioğlu ile eşi Suat Hanım’ın kızı. Çiğdem Hanım, Rahmi Koç’tan sonra Erol Simavi’nin oğlu Günaydın’ın da sahibi Haldun Simavi’yle evlendi. Suat Hanım ünlü armatör Kemal Sadıkoğlu’nun kızkardeşi. Armatör Sadıkoğulları’nın kızlarından Varlık Hanım, Alp Yalman’la, Berna Hanım bir diğer Bilderbergli Feyyaz Tokar’la, Rabia Hanım ise Boğaiçi Lisesi Yıllıkları’nın sponsoru (ve çocukları da oradan mezun zaten) Çapamarka’nın oğlu Vecdi Çapa’yla, Esin Hanım ise Milliyet Gazetesi yazarlarından Yılmaz Çetiner’le evlenmiş.
Meserretçioğlu çiftinin Çiğdem Hanım’ın dışındaki diğer iki çocuğundan biri olan Güldem Hanım da, İpragaz’ın sahibi Yücel Kurttepeli’yle evlenmiş.”  

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder