Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

9 Ekim 2015 Cuma

Emin Bülent Serdaroğlu - Muzaffer Kayalıbay - Hıfzı Veldet Velidedeoğlu


Serdar-ı Ekrem Ömer Lütfi Paşa işe Şeyhülvüzera Namık Paşa'nın torunlarından olan Şair Emin Bülent Serdaroğlu'nun kardeşi Ömer Lütfi Serdaroğlu'nun damadı:
                                                                     



Ömer Lütfi Serdaroğlu'nun diğer damadı:



Ömer Lütfi Serdaroğlu'nun diğer damadı Nesimi Kayalıbay'ın kardeşi 



Nesimi Kayalıbay'ın eski eşi:



Leman Kayalıbay'ın kızkardeşi Şükran hanım'ın eşi Naim Bozbora'nın halası:



Fatma Bozbora'nın kızı Süreyya Akduman'ın kayınvalidesi:



Süreyya Akduman'ın damadı:

Cumhuriyet, 21 Haziran 1982, Sayfa 14

VEFAT Merhum Nafiz Tükel ve merhume Sabiha Tukel'in oğlu, merhum Nihat Akduman ve Süreyya  Akduman'ın damadı Seniha Şeşbeş. Necla Yamaan'ın sevgili kardeşleri, merhum Osman Şeşbeş, Ahmet Yaman'ın değerli kayınbiraderi, Şemnur Erdinç Topal, Mahinur Engin Gürdağ Ferhan, Ülker Şesbeş'in biricik dayıları, Aytaç Turan , Cavide Dınçel , Prof. Dr. Aytolon , Dr. Nevin Bozbora Mete Ilhan Bozbora
'nın enişteleri, Tuncer Turan, Selman Dinçel'in bacanağı. Yetvart Arzumanyan'm mesai arkadaşı Halit Coşkun' un Vedat ağabeyi Ezel, Gaye Tükel'in çok seviıli babaları, Süheyla Tükel'in kıymetli eşi. TUKEL BASIMEVI SAHÎBİ Mümtaz ve iyi insan Osman Vedat Tükel 19.6.1982 cumartesı günü vefat etmiştir. Aziz naaşı 21.6.1982 pazartesi günü öğle namazını müteakip şişli camiinden alınarak Zincîrlikuyu mezarlıgına


Süreyya Akduman'ın eşi Nihat Akduman'ın halası :






Not: Rukiye Akduman'ın akrabaları : Halil Lütfü Dördüncü - Hıfzı Veldet Velidedeoğlu


Süreyya-Nihat Akduman çiftinin damadı Osman Vedat Tükel'in yeğeni Ferhan hanımın eşi Ülker Şeşbeş'in dayısı Kenan Çolakoğlu, Sadıkoğlu ailesinin  damadıdır.





Şair Emin  Bülent Serdaroğlu'nun akrabaları:



Emin Bülent ve Ömer Lütfü Serdaroğlu'nun anne tarafından dedeleri Şeyhülvüzera Namık Paşa'nın diğer akrabaları:





Ömer Lütfi Serdaroğlu'nun damadı Server Somuncuoğlu, Adnan Menderes'in yaralı olarak kurtulduğu uçak kazasında hayatını kaybeden isimlerden biriydi.


Ömer Lütfi Serdaroğlu'nun damadı Nesimi Kayalıbay'ın kardeşi Muzaffer Kayalıbay'ın ölümü 1940'lı yıllarda siyaset gündemini epey meşgul etmiş. İsmet İnönü'nün oğlu , Şişli belediye başkanı Hayri İnönü'nün babası olan Ömer İnönü'nün cinayetle suçlandığı davayla ilgili ayrıntılı bir yazı:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder