Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

20 Şubat 2016 Cumartesi

Nuri Çolakoğlu - Vafi ailesi - Gerede ailesi - Mim Kemal Öke - Sadıkoğlu ailesi


Nuri Çolakoğlu'nun halası Kaniye Battal'ın görümcesinin oğlu Dr. Salih Osmanoğlu'nun kayınpederi olan Turgut Keçeci'nin bacanağı:
                                                                         


Nail Yağcı'nın kızı Süreyya Yumlu'nun kayınpederi:



Süreyya Yumlu'nun görümcesi Muattar Nural'ın görümcesi:



 Necla Özgen'in Meveddet hanımın eşi:



Ekmel Vafi'nin kardeşi Cemil Vafi'nin eşi:



Reşiha Vafi'nin annesi Necla  Öke'nin kayınpederi:



Mim Kemal Öke'nin damadı Talat  Sadıkoğlu'nun kardeşi:






Not : Akif Sadıkoğlu'nun eşi Aysel hanım, Salih Bosna'nın kızıdır.Akif bey'in bacanağı Kemal Pekün  Fuat Bulca'nın kızkardeşinin oğludur.


Akif Sadıkoğlu'nun kızı Hatice hanım GS Kulübü başkanlarından Faruk Süren'in eşidir.



Akif Sadıkoğlu'nun kızı Revan hanım'ın Teoman Demir ile evliliğinden dünayaya gelen  Hande hanım, Erdal  Acar'ın kardeşi Erdinç bey'in eşidir.


Reşiha Vafi'nin  torunları Şiva ve Bennu Gerede'nin babaları Dr. Selçuk Gerede, Hüsrev Gerede'nin oğludur.


Reşiha Vafi'nin görümcesi Zeynep Voskay'ın kayınpederi Hamit bey , Osmanlı dönemi bakanlarından Ahmet Nesimi Sayman'ın kayınbiraderidir.



Reşiha Vafi'nin diğer görümcesi  Fatma Femir'in oğlu Halid bey'in kayınbiraderinin eşi Armağan hanım, Celal Bayar'ın baldızının kızıdır:






Reşiha Vafi'nin eltisi Hatice Vafi'in akrabaları:






Necla Özgen'in kardeşi  Hilmi Nural'ın damadı Veysi Emre , Bülent Ecevit'in annesi Nazlı hanım'ın kuzenidir.Veysi Emre'nin kardeşi Emine Musaffa Eriş , Asala örgütünün saldırısı sonucu yaşamını yitiren eski büyükelçilerimizden İsmail Erez'in kayınvalidesidir:






Necla Özgen'in kızkardeşinin eşi Faruk Sabuncu, Sabuncuzade Hacışakir bey'in oğludur.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder