Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

15 Kasım 2016 Salı

Cemali ailesi - Göksel Arsoy - Gönül Ülkü Özcan


Bülent Ecevit'in annesinin dayısının kızı  Emine Cemali'nin görümcesi Şükriye hanım'ın görümcesi ve  Mardinizade İbrahim Kamil Paşa'nın torunu  olan Semiha hanım'ın eşi  Prof. Asım Mutlu'nun kardeşi:
                                                                               


Sıdıka Şeref Alsan'ın kayınbiraderi:

VEFAT Aydın eşrafından Süleyman Bey ve Ayşe Hanımın oğlu, müteveffa Fatma Faize Alsan ve Jale Alsan hanımların eşi, Engin ve Sezgin Alsan'ın babası Bedil Alsanın kayınpederi, Zeki Mesud Alsan ve Hüsniye Hanımın kardeşi, Şemsettin Metenin bacanağı ve Vasfiye Mete ile Baha Calfın eniştesi,  REŞAT ALSAN geçirdigi ellim kaza sonunda vefat etmiştir. Cenazesl 19 4.1964 pazar günü evinden alınarak Kadıköy Şifa Camiinden öğle namazını mütaakıp Göztepe Sahrayıcedit mezarlıgına defnedilecektlr.



Reşat Alsan'ın bacanağı:



Şemsettin Mete'nin kardeşi:



Reşat Alsan'ın gelini Bedil Alsan'ın babası:



Osman Burhaneddin Borhan'ın bacanağı:



Ahmet Lebib Yalkın'ın dayızadesi:





Not: Ahmet Lebib Yalkın'ın dayızadesi Valihe hanım'ın eşi Orhan Bayçu, Ahmet Emin Yalman'ın kızkardeşi Belkıs Bayçu'nun  kayınbiraderi Nafiz bey'in oğludur.


Reşat Alsan'ın eşi Jale Alsan'ın ve kayınbiraderi Mason yazar Baha Çalt'ın anneleri Saide hanım, eski milletvekillerinden Ekrem Rize'nin baldızıdır.Ekrem Rize'yle ilgili bir yazı:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder