Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

15 Kasım 2016 Salı

Mehmet Ali Ayni - Garan ailesi - Cemali ailesi - Selim Sırrı Tarcan


Çetin Emeç'in kızkardeşi Zeynep hanım, sanayici Hilal Nurullah Gezgin'in kardeşi Bilal bey ile evlenmiş Zeynep-Bilal Gezgin çiftinin oğulları Doğan bey'in eşi Merve hanım eski başbakanlardan Sadi Irmak'ın torunudur:

Arif Hikmet Koyunoğlu - Nejat Basmacı - Üryanizadeler - Manizadeler - Sadi Irmak - Çetin Emeç 



Ord. Prof. Dr.  Sadi Irmak'ın kızı Prof. Yakut Irmak Özden'in eşinin amcazadesi Füruzan hanım'ın eşinin dayısının damadı Dr. Neyyir Nayır'ın teyzesinin kızı:
                                                                              


Satıa Kamuran Erk'in görümcesi Sabahat hanım'ın eşi:
                                                                               


Celal Öker'in  amcasının eşi Berin Öker'in kardeşi (Kaynak : Fikirler/Gökyüzü):

X İlişkiler kitabından bir ölüm ilanını verirsek daha iyi anlaşılacaktır.  
"Merhum Prof. Dr. Hasan Tahsin Ayni ve merhume Nimet Hanımefendi’nin kızları, merhume Nevin Tektaş ve merhume Berin Öker’in kardeşleri, Merhum Besim Tektaş, Nimet Kerimzade, Yıldız Gölönü ve Mine Koyuncuoğlu’nun teyzeleri, merhum Gündüz Garan, Cemile Garan, İnci Sayman, Ömer Garan’ın yengeleri, Süheyla Altundağ’ın ablası, Saliha Söymez’in dünürü, Mutlu, Neyzi, Oralbi, ve Tarcan ailelerinin kuzini, E. Büyükelçi ve Elinor Garan’ın kayınvalidesi, Nur Söylemez ve Porf. Dr. Hasan Garan’ın sevgili anneleri, Belmin, Timur, Reşat ve Nesrin’in büyükanneleri ve merhum Prof. Dr. Reşat Garan’ın çok sevgili eşi Emine Nesrin Gayan’ı kaybettik".  
Şimdi yukarıdaki ölüm ilanından bir isim seçelim : Cemile Garan.1- Cemile Garan, M. Ali Birand’ın eşi Cemre Garan’ın annesidir. 2- Cemile Garan, Milliyet’in kurucusu ve sahibi Ali Naci Karacan’ın, gazeteyi devrettiği oğlu Ercüment’ın eski eşidir. 



Emine Nesrin Garan'ın halasının oğlu:



Asım Mutlu'nun kızkardeşinin kızı Necla Tarcan'ın kayınpederi Rıza bey'in amcası:



Necla Tarcan'ın kardeşi İnci Oralbi'nin eşi Nahit bey'in anneannesi:



Naciye Gürlersan'ın kardeşi Rüveyde Doğruöz'ün damadı:






Not: Şair, yazar Suat Salih Asral'ın kardeşinin eşi Leman hanım'ın halazadesi Aliye hanım, Hüsrev Gerede'nin dayızadesidir.Aliye hanım'ın kızı, Tarık Zafer Tunaya'nın eşidir:





Selim Sırrı Tarcan'ın eşi Hadiye hanım'ın kuzeni Cem Sar, Ulvi Cemal Erkin'in damadıdır.Hadiye hanım ve Cem Sar'ın diğer kuzenleri  Ömer Celal Sarc, Osman Hamdi bey'in torunu Cenan hanım'ın eşidir :





Mardinizade İbrahim Kamil Paşa'nın torunu olan Semiha hanım'ın  eşi  Prof. Asım Mutlu'nun kardeşi Sıdıka hanım, Prof. Dr. Zeki Mesud Alsan'ın eşidir.Semiha hanım'ın kardeşinin eşi Şükriye Mardin sinemacı  Ali Cemali'nin kardeşidir.Ali bey'in eşi Emine hanım'ın halası Adviye Sargut , Bülent Ecevit'in anneannesidir.


 Asım Mutlu'nun dayısının kızı Emine Nesrin Garan'ın kayınbiraderinin kızı İnci Sayman'ın eşi Ferit bey, hariciye nazırlarından Ahmet Nesimi Sayman'ın yeğenidir.


Ahmet Nesimi Sayman'ın kızkardeşinin oğlu Selahattin Arif Merey'in yeğeninin görümcesinin dünürü Şevket Hüsnü Taray, Emine Nesrin Garan'ın kardeşi Nevin Tektaş'ın dünürüdür:




Nevin Tektaş'ın eltisi Ayşe Frumet hanım'ın  gelini Hülya hanım, Emel Sayın'ın kardeşidir:




Ayşe Frumet Tektaş'ın kızkardeşinin Dr. Hulusi Behçet ile  evliliğinden  dünyaya gelen kızı Güler Tunca, Halil Bezmen'in eski eşi Figen Mirel'in dayısının eşidir:





Emine Nesrin Garan'ın babası Hasan Tahsin Ayni , Mehmet Ali Ayni'nin kardeşidir.Hasan Tahsin bey'in evlilik yaptığı isimlerden biri de  Şeyhülvüzera Namık Paşa'nın torunlarından Fatma Hürrem hanım:





Satıa Kamuran Erk , ''Büyük Saim'' olarak da anılan ressam Saim Özeren'in teyzesinin kızıdır. 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder