Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

26 Ocak 2019 Cumartesi

Silahçı Hasan Tahsin - İnegöllüzadeler - Feyzioğlu ailesi


Celal Bayar'ın eşi Reşide hanım'ın amcası olan İnegöllüzade Selami bey'in kızı Ayşe Güldeste Selek'in kızı:


Sütude Aras'ın eşinin amcasının oğlu:


Sütude Aras'ın dünürü:


Yavuz Feyzioğlu'nun kayınbiraderinin eşi:


Feryal Mikelay'ın kardeşinin eşi:





Not: İnci Erim'in kardeşi Enis Tunga ile ilgili 10.08.2001 tarihli haber:
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Anayasa Mahkemesi asil üyeliğine, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden sınıf arkadaşı, sıkıyönetim döneminde savcılık yapan avukat Enis Tunga'yı atadı. Askeri hakim kökenli olan Tunga, sıkıyönetim savcılığı döneminde ünlü MHP davasını soruşturan altı savcı arasında yeraldı ve iddianamesini yazdı. Tunga, ayrıca yedi TİP'linin öldürüldüğü ‘‘Bahçelievler Katliamı’’ soruşturmasını da yürüttü. Sezer'le, Köşk'te randevusuz görüşebilecek kadar yakın bir isim olan Tunga'nın, Medeni Hukuk dalında masteri bulunuyor. Evli ve bir çocuk babası olan Tunga'nın eşi Sevil Tunga da meslektaşı ve emekli hazine avukatı. 63 yaşındaki Tunga, yasal yaş sınırı olan 65 yaşına kadar iki yıl süreyle Anayasa Mahkemesi asil üyeliği görevini yürütecek


                    İnci Erim'in damadı Ferit Bernay, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi eski rektörüdür.


Sütude Aras'ın kardeşi Cabir Selek'in dünürü Emel Harunoğlu 'nun teyzesi Fahriye hanım Nevzat Tandoğan'ın eşidir.

Ankara eski valisi  Nevzat Tandoğan, tarihe Ankara cinayeti olarak geçen Dr. Neşet Naci Arzan'ın öldürülmesi olayının soruşturulması  sırasında intihar etmişti.Neşet Naci Arzan'ın eşi Nilüfer hanım daha sonra Sütude Aras'ın eşinin amcazadesi Dr. Ertuğrul Başsipahi ile evlenmiş.

Dr. Ertuğrul Başsipahi'nin kardeşi Türkan Öztep'in  çocuklarının babası Raşid Eremsoy'un annesi Nermiye hanım, Silahçı  Hasan Tahsin'in kızkardeşidir:



Bağdat, Basra, Musul Genel Valilerinden Hayri bey ile Su Nazırı Musa Paşa'nın torunu olan Silahçı Hasan Tahsin bey  İttihatçılar tarafından boğdurularak öldürtülmüştür.


Türkan-Raşid Eremsoy'un gelinleri İnci hanım'ın babasının teyzezadesi Nureddin bey, İnegöllüzade Selami bey'in kardeşi Saffet bey'in torunu Necla hanım'ın eşi olan Büyükelçi İsmail Erez'in teyzesinin damadıdır:



İnegöllüzade Selami bey'in torunu Sütude Aras'ın kardeşi Yavuz Selek'in torunları Mahmut ve Can Paksoy, Sinem Erköseoğlunu öldürdükleri iddiasıyla cinayetten yargılanmıştı.


Sütude Aras'ın kardeşi Cabir Selek'in eşi Meliha hanım'ın teyzezadesi Büyükelçi Metin Özdemir Karaca, Aydın Doğan'ın eşi Sema Işıl hanım'ın teyzesi Nezihe hanım'ın eşidir.

Sütude Aras'ın kayınbiraderinin kızı Zeynep hanım, Talat Muşkara'nın torunu Aydın bey'in eşidir:



          Sütude Aras'ın görümcesi Rezan Kunter'in kayınpederi İsmal Sıtkı Kunter , Atatürk'ün 6 ekim 1938 günü  vasiyetnamesini teslim etmek için evine çağırdığı noterdir.

           İsmail Sıtkı Kunter'in kayınbiraderinin eşi Nedime Mediha hanım, Mithat Paşa'nın amcazadesinin kızıdır.Nedime Mediha hanım'ın gelini Leyla hanım, Yenikapı Mevlevihanesi Şeyhi Kemalettin Efendi'nin torunudur:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder