Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

6 Ocak 2019 Pazar

Gülse Birsel - Haldun Dormen - Suat Hayri Ürgüplü - Zekeriya Sertel - Ömer Madra


Gülse Birsel'in babaannesinin dayısının kızı Makbule Soysal ile Haldun Dormen'in kuzeni olan eltisi Selma Soysal'ın kayınvalideleri:
                                                               

Safiye Soysal'ın torunu Sevim Malkoçoğlu'nun eşi:

Sevim-Lütfullah Malkoçoğlu'nun  damatları Adnan Öcalgiray'ın anneannesi :

VEFAT Merhum Dr. Nuri Duran'ın  eşi, Saadet Öcalgiray ve Fazilet Özgür'ün sevgili anneleri,  Prof. Feridun Özgür, Y. Müh. Orhan Öcalgiray'ın kayınvalideleri, Handar Öcalgiray, Nuri Özgür, Adnan Öcalgiray'ın anneanneleri ZELİHA DURAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur


Adnan Öcalgiray'ın teyzesi Fazilet hanım ve eşi Prof. Dr. Feridun Özgür'ün gelinleri Rona Özgür'ün anne ve babası:


Prof. Dr. Feridun Özgür'ün kardeşi:





Not:Halil Mithat Özgür'ün damadı Sezai Madra'nın babası Cem Madra, Ömer Madra'nın da babasıdır.Sezai Madra'nın annesi Aysel hanım, Salih Bosna'nın , Ömer Madra'nın annesi Zehra hanım ise  eski Maliye  Bakanlarından Fuat Ağralı'nın kızıdır.

Macit Remzi Karaca'nın kardeşi Piraye hanım, Eski Başbakanlardan  Suat Hayri Ürgüplü'nün bacanağı Adnan Kaynar'ın kardeşi Halis Kaynar'ın eşidir.

Piraye - Halis Kaynar'ın kızları Oya Bak'ın dünürü Mehmet Atakan'ın annesi Fatma hanım, Esat Edin'in halası ve Bezmen ailesinin kuzenidir.Edin ve Bezmenler Kapancı cemaatindendir.



Macit Remzi Karaca ve Piraye Kaynar'ın kardeşleri Nevvare Korur, Zekeriya Sertel'in teyzezadesi Nevzar Korur'un eşidir:



   Adnan ve Halis Kaynar'ın halalarının damadı Şükrü Ataman, Dr. Oktar Babuna 'nın annesi Simin hanım'ın amcasıdır. Ataman ailesi Karakaş Cemaatindendir:

                                 Suat Hayri Ürgüplü - Ayşe Kulin - Neyzi ailesi - Mehmet Ali Ayni


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder