Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

27 Ocak 2015 Salı

Asaf Savaş Akat - Nadir Nadi - Halit Ziya Uşaklıgil - Ulagay ailesi - İsmail Erez


Asaf Savaş Akat'ın eski eşi Emine Uşaklıgil'in annesi:

               

Cumhuriyet, 10 Aralık 1995, Sayfa 7




Leyla Uşaklıgil'in görümcesi :

Cumhuriyet, 05 Mayıs 1974, Sayfa 2




Leyla Uşaklıgil'in görümcesi Bihin Uşaklıgil'in kızı Ayşe Berker'in halası:





Ayşe Berkerin eşi Ratip Berker'in önceki eşi ve oğlu Nihat Berker'in annesi  Leyla hanım'ın büyükannesi:

Cumhuriyet, 28 Kasım 1953, Sayfa 4

Ceylârs, Se'.çulc Erez. Reyhan Erez Canan Erez ve Nihad Berkerin büyükanneleri salihatl nlsvandan HATİCE İHSAN EREZ Hammefendi Hakk'.n rahmetlne kavuşmuştur. Cenazesi 28 kasım etmartesl gıinü öğ'.e namazını müteakıb Beyazıd Camilnden kaldırılarak Merkezefendl. deki alle mezarlıfına defnedllecektir. Çelenk gönderilmemesi rica olurmr




Not:Hatice İhsan Erez'in  gelini Şivezat Erez, Cenap Şahabettin'in kızı. Hatice hanım'ın kızı Meliha Ceylan'ın kızı Leyla hanım'ın görümcesi, Ayhan Işık'ın eşi Gülten hanım.

Bihin Uşaklıgil'in kızı Ayşe Berker'in eşi Ratip Berker'in babası Yusuf Nihat  Berker ,İzzet Melih Devrim'in kayınpederi İsmail Müştak Mayakon'un amcazadesi.İzzet Melih Devrim ,Şakir Paşa'nın kızı Fahrünnisa Zeid'in eşlerinden biri.Devrim'in Seniha Dino İleri'den olan kızı  Remide hanım Şiar Yalçın ile evlenmiş.Remide Devrim'in kızkardeşi Pervin Samarkent'in kızı  Nilgün hanım, Ercüment Karacan'ın ilk eşiydi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder