Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

25 Ocak 2015 Pazar

Ayla Algan - Hacı Arif bey - Lale Aytaman - Damar Arıkoğlu - Haldun Taner - Kasım Gülek


Ahmet Nesimi Sayman'ın kardeşinin baldızının oğlu, Ayla Algan'ın amcasının kayınbiraderi olan Behçet Çisko'nun bacanağı:

                                                                         


Hamit Fevzi Şenol'un kardeşi:



Hamit Fevzi Şenol'un damadı  Nafiz Ziya Başak'ın kardeşi:



Hamit Fevzi Şenol'un kardeşi  İclal Arsoy'un torunu Damar Arıkoğlu'nun eşinin anneannesi:

Cumhuriyet, 02 Temmuz 2000, Sayfa 2





Not: Sedat Ziya Başak'ın kardeşi Emin Ziya Bayçu, Ahmet Emin Yalman'ın kızkardeşinin eşi.

İclal Arsoy'un kızı  Şira Arıkoğlu'nun kayınpederi Damar Arıkoğlu ile ilgili yazı:

Adana'nın ilk mebusu, Atatürk'ün yakın arkadaşlarından Damar Arıkoğlu artık orada yaşamıyor ama oğullarmın hepsi Adanada çalısıyor Erdoğan Arıkoğlu; Kasım Gülek'in bir yeğeniyle evli ve çıftçilikle politikacılıga ayni derecede önem veriyor. Diğeri Korkut Arıkoğlu İstanbulun güzel kızlanndan Şira Arıkoğlu ile evli. Şira hanım on yıl Adanadaki kadınların çalışmama adetine zor dayanmış ve sonra isyan bayrağmı çekip «Dost Ellerı» adın daki en faal derneği fcurmuş. Beş yıldanberi tlyatro seyretmiyen Adanalüara ük defa «Sokak Kua trma» yı seyrettirmiş. Mektep ar kadaşı Haldun Dormen'ln o zamanki dostluğunu unutmıyan Şira Arıkoğlu ve arkadaşlan şimdi o eserin baş aktrisi Gülriz Süruri ne zaman Adanaya ayak bassa şerefine büyük dâvetler tertipliyorlarmış. Şu eünlerde Gülriz'* seyretmek için Adana sosyetesi biletleri kapışmakta. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder