Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

6 Ocak 2015 Salı

Karakaş cemaati - İsmet İnönü

Kerem Bürsin'in anneannesi Tülin Birced'in babası:

                   


Tülin Birced'in babaannesi Edibe Ayfer'in kardeşi:



Vildan Tanju'nun oğlu:



Vildan Tanju'nun diğer oğlu:

Cumhuriyet, 29 Mart 1960, Sayfa 3



Ahmet Taner Tanju'nun akrabası Mürüvvet Bıyıkoğlu:



Mürüvvet Bıyıkoğlu'nun  akrabası Talat Algun'un eşi:



Talat-Mihrinnisa Algun  çiftinin kızları:



Sumru Topçuoğlu'nun nişan haberi:

Cumhuriyet, 09 Nisan 1967, Sayfa 1



Melih Aşık   Sanlı Topçuoğlu için şunları yazmış:

Sanlı Topçuoğlu, İsmet Paşa’nın dayısının torunu... 1964 yılında Dışişleri Bakanlığı sınavlarına girmiş. Birkaç gün sonra da Paşa’yı ziyaret edip Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Kuneralp’ten sonucu sordurmasını rica etmiş. Paşa bir süre susmuş. Kapıdan çıkarlarken yüzünü okşayarak demiş ki:     - Kusura bakma Sanlı ama ben bu istediğini Dışişleri’nden soramam. Çünkü bunu benim sormam onlar için "Sanlı’ya sınavı kazandırın" anlamına gelir, doğru olmaz.     "Üç Yüz Yıllık Gecikme" adlı kitaptan...


Sanlı Topçuoğlu'nun annesi:

Cumhuriyet, 05 Şubat 1991, Sayfa 4



Sanlı Topçuoğlu'nun kardeşi Güneri Topçuoğlu'nun nişan haberi:


  • ismet inönü yeğeni güneri topçuoğlu ve nazan durmaz'ın nişan yüzüğünü takarken 1970 hayat dergisi

Kendini hayır işlerine adadı : chp lideri inönü son günlerde nişan, nikah ve düğünlerin baş davetlisi oldu. Geçen hafta yeğeni güneri topçuoğlu ile nazan durmaz'ı çankaya'daki evinde nişanladı ve gençlerin yüzüklerini bilhassa kendisi taktı.


1 yorum :

  1. Doğru tarafta onursal yerini almak isteyen birinin illâ Sn.ERDOĞAN'a biât etmesi gerekmemektedir. Şu Marx-bilimsel gerçekliğin tam idrâki içinde İSMET İNÖNÜ'e biât etmesi de yeterlidir: Neo-Tanzimatçılık yolunu 1946 yılında İnönü açmıştır. Yola bilahare Menderes ve Ecevit'in döktükleri molozlar da KEMAL DERViŞ buldozeri ile kaldırılmıştır. Sn.Derviş Pembeköşk Sitesi'nde ikamet ederdi. Sn.ERDOĞAN'ın yürümekte olduğu nurlu-füruğlu yol İNÖNÜ yoludur.

    YanıtlaSil