Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

11 Nisan 2015 Cumartesi

Derviş-Bükey ailesi - Halide Edip Adıvar - Salih Bosna - Ömer Madra - Şarık Tara - Ahmet Tevfik Paşa - Sultan Vahidettin - Muazzez Tahsin Berkand


Kemal Derviş'in amcası Celalettin Derviş Bükey'in dünürü  İlhami Masar'ın damadı Sahip Akosman'ın kardeşi:
                                                                                   


Mehmet Uğur Akosman'ın kayınpederi:



İsmet Cengiç'in kayınpederi:

Cumhuriyet, 05 Eylül 1953, Sayfa 4 

Adapazan tüccanndan İbrahim. Halid Fedai ve Toprak Ofisi memurlarından Fehim Fedai'nin Tahire Cengîç , Emlne Akbey. Hafize Akan'ın baba!arı, Hüsnü. Dr. Ahmed,Ismet ve Zeki Akkoyunlu'nun dayıları, İsmet Cengiç, Sıl. leyman Artııç. ÖmeT Akann kayınpe...SABRİ FEDAİ...................


Sabri Fedai'nin yeğeni İbrahim Akkoyunlu'nun  eşi:



İsmet Cengiç'in yeğenleri Faliha ve Faruk Cengiç'in üvey babaları:



Özhan Kaleoğlu'nun eşi Muzaffer hanım'ın halası:

Cumhuriyet, 28 Şubat 1954, Sayfa 4



Hayriye İlova'nın torunu Selma Bosna'nın kayınvalidesi:



Muzaffer Kaleoğlu/Cengiç'in  gelini Mirsad hanım'ın annesi:



Arife Tara'nın  torunu Hediye hanım'ın kayınpederi:



İbrahim Muazzez Tlabar'ın eşi Nazlı hanım'ın kardeşi:



Hayriye İlova'nın kardeşi:




Şakir Lakşe'nin  yeğeni Rauf Lakşe'nin kayınbiraderi:

Cumhuriyet, 04 Kasım 2002, Sayfa 2

Banu Kolaylı'nın enıştesı Ali Akurga! ve Murat Akurgal'ın babası. Avşım Akurgal'ın kavınpederi, Seçkin Akurgal'ın dedesı, Prof. Dr. Mera! ^kurgal'ın eşi Arkeolog Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal 1 Kasım'da vefat etmıştır. Cenazesı 4 Kasım 2002 Pazartesı günü (Bugün) Izmir Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak öğle namazı ve devlet törenı sonrası eski Izmir - Bayraklı ziyaret edilerek Izmir Kokluca



Ekrem Akurgal'ın kayınpederi Rauf Baykan'ın annesi:

Cumhuriyet, 20 Mart 1948, Sayfa 3



Hatice Baykan'ın damadı:



Sadi Akant'ın torunu Işık Seltün'ün eşi:






Ümit Seltün'ün amcasının kızı Güner hanım'ın  eşi Ercüment Kenber, Nevzat Tandoğan'ın eşi Fahriye hanım'ın ilk eşi Mehmet Ali Kuraner'in oğlu Müfit  bey'in kayınbiraderidir.Ümit Seltün'ün dayısının eşi Müveddet hanım'ın kardeşi, Hasan Cemal'in halası Kamran hanım ile evlenmiş.Bu evlilikten dünyaya gelen Mehmet Cemal Arel , Azra Erhat'ın intihar eden ablası Akile hanım'ın kızı Semra hanım'ın eşidir.Müveddet Berkand'ın dünürü Tarık  Gürerk'in teyzesi Faika hanım, Üstün Ergüder'in anneannesidir.Tarık Gürerk'in eşi Natıka hanım'ın dayısı Osman Dardağan'ın eşi Nermin hanım ilk evliliğini Kemal Derviş'in amcası Dr. Asaf Derviş'in oğlu Kerim Bükey ile yapmış.Demir Bükey bu çiftin çocuğudur. 


Naili Moran'ın kuzeni  Hümeyra Özbaş , Son Padişah Vahidettin'in kızı Ulviye Sultan ile Son Sadrazam Kırımlı Ahmet Tevfik Paşa'nın oğlu İsmail Hakkı Okday'ın kızıdır.Ulviye Sultan ikinci evliliğini eski sadrazamlardan Ahmet İzzet Paşa'nın yeğeni Ali Haydar Germiyanoğlu ile  gerçekleştirmiş.İsmail Hakkı Okday ise  Bülent Ecevit'in anneannesinin kardeşi Ferhunde hanım ile evlenmiş.


Arife Tara, Şarık Tara'nın amcasının eşidir. 


Şerife Akkoyunlu'nun damadı Faruk Sayar'ın babası ünlü bilimadamı Salih Zeki bey' eşlerinden biri de Halide Edip  Adıvar'dır.Şerife  Akkoyunlu'nun görümcesi Vasfiye Güney'in damadı Pekcan Hüsrev Göle, Nilüfer Göle'nin  amcasının oğludur.Vasfiye Güney'in kayınbiraderinin oğlu Rükneddin Güney'in kayınpederi Cevdet Bilgişin, Nazım Hikmet'in yeğeni Samiye Bilgişin'in kayınbiraderidir.


Şerife Akkoyunlu'nun torunları Nazan ve Nermin hanımlar  ikisi de Musevi olan Jak Hayim ve Moiz Benardette ile evlenmişler.


Ekrem Akurgal'ın kızkardeşinin kızı Cana Lakşe'nin  eşi  müteveffa reklamcı Sedat Sialom, Musevi'dir.


Eşrefe Bosna'nın damadı Cem Madra , Ömer Madra'nın babasıdır.Ömer bey'in annesi , eski maliye bakanlarından Fuat Ağralı'nın kızıdır.


Akosman ailesi  Kapancı , Berkand ailesi ise Yakubi cemaati'ndendir


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder