Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

5 Mayıs 2015 Salı

Asaf Savaş Akat - Halit Ziya Uşaklıgil - Ferit Develioğlu - Semra Özal - Banu Güven - Köprülü Mehmet Paşa - Kapancı cemaati


Kapancıların okulu Şişli Terakki Lisesi'ne ait vakfın yönetim kurulu üyesi olan Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ilk evliliğini Halit Ziya Uşaklıgil ve Yunus Nadi'nin ortak torunu olan Emine Uşaklıgil ile yapmış.Akat'ın ikinci eşi Nilüfer Göle, Münir Hüsrev Göle'nin yeğenidir.Nilüfer hanım'ın  dayısı  hukukçu ve siyasetçi Ali Hüsrev Bozer'nin eşi Nurten Fatma hanım'ın  babaaannesi Mevhibe hanım, ünlü sözlük yazarı Ferit Develioğlu'nun kardeşidir.Nurten Fatma hanım'ın amcası Zeki Karamehmet'in kayınpederi Ziya Karamürsel'in halasının kızı Şükriye Berk , Semra Özal'ın anneannesidir.Ziya Karamürsel'in oğlu, Beşiktaş kulübü eski başkanlarından Abdülkadir Karamürsel, sunucu Banu Güven'in annesinin babasıdır.Banu Güven'in teyzesi Umay hanım'ın  kayınbiraderi Nejat Acar'ın kayınpederi Şadan Sevingen'in kuzeni Güzin Akosman'ın oğlu Sahip bey , Kemal Derviş'in amcasının oğlu Erol Bükey'in bacanağıdır.


Sunucu Banu Güven , gazeteci yazar Mehveş Evin'in dayısının kızıdır. Banu Güven ve Mehveş Evin, Köprülü Mehmet Paşa'nın yeğeni  Amcazade Hüseyin Paşa'nın 14. göbekten torunudurlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder