Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Ocak 2016 Çarşamba

Pirinççioğlu ailesi - Selçuk Yaşar - Ecvet Güresin - Işıl Yücesoy - Kerem Doksat


Selçuk Yaşar'ın ve Yasemin Pirinççioğlu'nun anneleri olan İnci hanım'ın teyzesi:
                                                                           


Vecahet Oranuz'un görümcesinin oğlu:
                                                                     


Vecahet Oranuz'un kızkardeşinin eşi Dr. Ekrem Arkan'ın kardeşi:





Not: Baha Arkan'ın kayınbiraderi  Selahattin Yücesoy şarkıcı ve oyuncu Işıl Yücesoy'un babasıdır:



Baha Arkan'ın baldızı  Necla Doksat'ın  oğlu Prof. Dr. Kerem Doksat kendi sitesinde annesinin ailesini şöyle anlatmış



Kerem Doksat'ın sitesinde bahsettiği akrabaları:

Akrabaların çoğu da… Üstünbal Ailesiakrabam Can Ataklı da gelmişlerdi.



Yasemin Pirinççioğlu'nun  soyağacını anlattığı şu ropörtajdan alıntı:

'Ben kimim?' sorusunun peşinde Osmanlıca da öğrenen Yasemin Pirinçcioğlu'nun en ilginç bağı şüphesiz, annesi Haynünnisa İnci Hanım'ın babası Dr. Ekrem Bey tarafından varılan aile bağlarıdır. Yasemin Pirinçcioğlu'nun büyükbabası Dr. Ekrem Arkan'ın annesi Mevhibe Hanım Kazasker Neşet Molla'nın kızıdır. Ekrem Bey'in büyükamcası da Şeyhülislam Cemalettin Efendi'dir: "Ben 18. batından Sultan Süleyman'ın torunuyum. Elimdeki vakıflarda kayıtlı olan şecerede Hz. Ali'ye kadar da ulaşıyoruz (Aile Hz. Ali'nin soyuna, Yasemin Hanım'ın annesi İnci Pirinçcioğlu'nun babaannesinin annesi Afife Hanım vesilesi ile dayanmaktadır. Afife Hanım yukarıda adı geçen Kazasker Neşet Molla'nın eşidir). Onu çok iyi biliyorum. Biz Hürrem Sultan'ın oğlu Şehzade Mehmet eşrafından geliyoruz. Ailede matematikçiler var. Gelenbevi ailesi. Çok dallanmış bir ağaçtan bahsediyorum. Biz çocuklar 18. batın oluyoruz. Bizim çocuklarımız da 19. batın." Dr. Ekrem Bey'in de mensup olduğu Gelenbevi ailesi daha önceki hayat hikayelerinden de hatırlayacağınız gibi, Nazım Hikmet ve Mehmet Ali Aybar'ları da içine alan çok geniş bir ailedir. Dr. Ekrem Arkan'ın Ticaret Bankası Genel Müdürlüğü yapan Necmi, doktor Baha ve üniversitede müderris Dr. Ziya Bey'le evlenen Nesibe Hanım dışında bir kardeşi daha olur. İsveç ve Almanya'da mimari tahsili almış Seyfi Arkan (Ailenin önceki soyadı Gelenbevi'dir. Ancak Atatürk Seyfi Bey'e Arkan soyadını uygun görür) Atatürk'ün Florya'daki köşkü ile İnönü'nün köşklerini yapan kişidir.


Yasemin Pirinççioğlu'nun boşandığı eşi Hüseyin Avunduk'un annesi ünlü Sadıkoğlu ailesinin kızıdır:



Yasemin Pirinççioğlu - Hüseyin Avunduk'ın oğulları Kurt Avunduk , Şarık Tara'nın kızı Zeynep Keyman'ın kızı Ceyda hanım ile evlenmiş.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder