Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

27 Nisan 2016 Çarşamba

Hümeyra - Akif Şakir Şakar - Aydın Doğan - Tahsin Uzer


Hümeyra'nın annesi Malike hanım, eşi  Ankara Hukuk Fakültesi eski dekanlarından Muvaffak Akbay'ın vefatının ardından  Haydarpaşa Lisesi'nin kurucusu Saffet Şav'ın oğlu   Ziya bey  ile evlenmiş.


Ziya Şav'ın annesi, Musa Safveti Paşa'nın torunu ve yazar Saffeti Ziya bey'in yeğeni  :
                                                                               


Nimet Şav'ın torunu Füsun Berkol'un kayınpederi:



Ali Berkol'un kardeşi:



Nurettin Ali Berkol'un kayınbiraderi:



Feyzi Erçin'in kızı:




Berin Erçin Sindel'in damadı Hikmet Faralyalı'nın dedesi:

VEFAT Merhum Hacı Celâl Bey ve merhume Hacı Kerıme Hanım'ın oğlu, Meliha Tekeli'nin eşı, Gulgun Dosdoğru, Candaş ve Coşkun Tekeli'nin babaları, Suat Draman, Fahrettin Tekeli, Celâl Tekeli, Dılek Faralyah ve Kısmet Tekeli'nin amcaları; Haluk Faralyalı, Cuneyt Dosdoğru. Oya Tekeli ve Suna Tekeli'nin kayınpederi; ömer Tekeli'nin eniştesi; Ersin, Hikmet, Volkan, Meltem. Derin. Yeşim. Çağhyan ve Seda'mn dedeleri; Türk Hava Kurumu Müfettişliğinden Emekli Kemal Celâl Tekeli Mübarek Berat Kandıli gecesı vefat etmiştir. Cenazesı 29 Kasım 1966 Salı gunü öğle namazını mutaakıp Arnavutköy Camiinden alınarak Rumelihısar'daki aile kabrıstanma defnedilecektir. Mevlâ rahmet eyleye. AİLESİ





Not: Kemal Celal Tekeli'nin kardeşinin eşi Emine hanım, Atatürk'ün çocukluk arkadaşı  Tahsin Uzer'in  kardeşidir:






Berin Erçin Sindel'in kızı  Bihin hanım'ın kayınbiraderi Ersin Faralyalı ,  Aydın Doğan'ın dünürüdür:





Berin Erçin Sindel'in  kuzeni Dr. Sedat Barı'nın kızı Savrun Barı  ,  Cem Karaca'nın eski eşidir.Adnan Menderes'in doktoru olan Sedat Barı'nın kardeşi Zatüşan Asal , Hz. Muhammed'in 39. göbekten torunu olduğunu iddia etmiş:





Savrun Barı'nın anneannesi Nazire hanım , Osman F. Seden'in halasıdır.Nazire Seden'in akrabaları:








Hiç yorum yok :

Yorum Gönder