Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

26 Nisan 2016 Salı

Serasker Hasan Rıza Paşa - Fikret Narter - Tarık Zafer Tunaya


Cihan Seraskeri Hasan Rıza Paşa'nın torunu:

Cumhuriyet, 09 Ağustos 1968, Sayfa 7

VEFAT Cihan Seraskeri Rıza Paşa'nın torunu, İbrahim Paşanın kızı, îstiklâl Harbi mücahitlerinden doktor Binbaşı Abdurrahman Nafiz'in refikası, Fikret Narter, Rifatr Şenayın halaları, Sadiye Mayakon, Semsi Köymen. Sabiha Gürsoy, Zekiye Egemen, Ruhsar Ekmekçi'nin teyzeleri,AYŞE OBAY  Hammefendi vefat etmiştir. Cenaze namazı 9/8/1968 Cuma günü ikindi vakti Şişli Camiinde kılındıktan sonra Karacaahmet'teki istirahatgâhına tevdi edilecektir. 



Ayşe Obay'ın  yeğeni Prof.Dr.  Fikret Narter'in annesi :
                                                                           


Fikret Narter'in dayısı :



Fikret Narter'in eşi:




Prof.Dr. Fikret Narter'in damadı Talu Emiroğlu'nun halası:



Talu Emiroğlu'nun anneannesi, Muazzez Elevli'nin kayınvalidesi:



Fevziye Elevli'nin yeğenleri Luiza Bengisu ve İklim Alatlı'nın teyzeleri :






Not: İrfan Tunaya'nın dünürü Aliye Başoğlu,  Hüsrev Gerede'nin dayızadesidir :




Prof Dr. Fikret Narter'in teyzesi Fahrunnisa Özil'in eltisi Şükran hanım'ın teyzesi Server hanım, Korgeneral  Şefik Erensü'nün annesidir:




1 yorum :

  1. Seniha Dino İleri, iki kızının babası, kocası Celal Nuri Malta sürgünündeyken İzzet Melih'le ilişkiye girer, Remide doğmadan çabucak boşanır ve İ. Melih'le nikahlanır. Bir-iki yıl sonra da Avrupa'da tanıştığı bir doktorla ilişki kurar ve Devrim'den de boşanır.
    Hala tek "n" diyorum, düzelt artık şunu.





    YanıtlaSil