Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Nisan 2016 Cumartesi

Zeki Rıza Sporel - Altemur Kılıç - Fahrettin Altay - Ahmet Salih Korur - Koç ailesi - Mehmet Eymür


Zeki Rıza Sporel'in yeğeni Aykut Sporel , Altemur Kılıç'ın halası Vesime hanım'ın torunu Solmaz hanım'ın eşidir:

Feridun Frik - Ali Kabuli bey - Cemil Uybadın - Abdülhalik Renda - İbrahim Tali Öngören - Kazım Şinasi Dersan - Zeki Rıza Sporel - Altemur Kılıç



Solmaz Sporel'in annesi:                                                                              


Solmaz Sporel ve kardeşi Füsun İnsel'in kuzenleri:
                                                                       


Sevim İnsel Çağlar'ın amcası:

ÇOK ACI BİR KAYIP Varna eşrafından Merhum Hasan İnsel ve Şerife Insel'in ogulları, Emekli Orgeneral Fahrettin Altay'ın damadı. Hayrunnısa İnsel'in eşi, Hasan İnsel ve Baskın Sokullu'nun babaları, Merhum Dr. Fehmi İnsel. Merhum Hüsnü İnsel,Güler Küçükoğlu, İsmail İnsel ve Enver İnsel'in kardeşleri İNSEL KİTABEVİ Sahibi   AVNİ İNSEL vefat etmiştir. Cenazesi 14 Ağustos 1969 Perşembe (bugün) öğle namazından sonra Şişli Camiinden kaldınlarak Zincirlikuyudaki aile kabristanına terdi edilecektir.




Sevim İnsel Çağlar'ın eşi Ergun Ömer Çağlar'ın dayısı:



Muhlis Bayramoğlu'nun baldızı Mubahat Gürsel'in eltisi:



Hatice Meliha Gürsel'in eniştesi:



Tevfik Rit'in dünürü:






Not: Emine Naime Erdem'in  dayısının oğlu Mazhar Eymür, Mehmet Eymür'ün babasıdır:




Muhlis Bayramoğlu'nun halası  Nezihe Korur, Ahmet Salih Korur'un eşidir.Muhlis bey'in amcası Fuat Bayramoğlu'nun eşi  Nesteren hanım Vehbi Koç'un kızkardeşi Zehra hanım'ın kızıdır:




Sevim İnsel Çağlar'ın  amcası Avni İnsel'in  oğlu Hasan İnsel'in kayınvalidesi Mihrişah hanım, Kalkavan ailesinin kızıdır.Mihrişah hanım'ın  halasının kızı Suat Meşerretçioğlu , Rahmi Koç'un eski eşi Çiğdem Simavi'nin annesidir:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder