Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

14 Ağustos 2017 Pazartesi

Emre Gönensay - Verdi ailesi - Behice Sultan - Şahin Alpay


Dışişleri eski bakanlarından Emre Gönensay'ın halası Emel hanım'ın eşi:
                                                                       


Kazım Dilman'ın kardeşi:



Kazım Dilman ve Hüsniye Demirden'in kardeşleri Pakize Avşar'ın oğlu:



Kazım Dilman, Hüsniye Demirden ve Pakize Avşar'ın kardeşleri  İsmail bey'in eşi:



İsmail-Makbule Dilman'ın dünürleri:



Ali Yegani'nin baldızı:



Hacı Sakine Öztunca'nın dünürleri:







Not: Gazeteci Şahin Alpay'ın teyzesi olan Şefika İpekel'in  görümcesi Bedia hanım'ın eşi Ali Sururi Tönük,  I. ve II. dönem Şebinkarahisar vekili ve TBMM başkan vekilllerindendir.


Şefika ve Hamit İpekel'in damatları Aykut Kazancıgil'in babası Prof. Tevfik Remzi Kazancıgil'in amcazadesi Mediha Tunak,  Keriman Halis'in kardeşi Tesit Ece'nin kayınvalidesidir.


Tevfik Remzi Kazancıgil'in  kayınbiraderi Talat bey, Latife hanım'ın kardeşi  Vecihe hanım ve eşi Süreyya Paşa'nın oğlu Hayri İlmen'in damatlarıdır.


Aykut Kazancıgil'in üvey babası Cemil bey'in kızkardeşi Muazzez hanım, Selim Sarper'in amcası Hikmet Rauf Sarper'in eşinin dayısı Niyazi Özmay'ın eşidir.


Aykut Kazancıgil'in dayısının kızı Lale Çolakoğlu'nun görümcesi Fatma Betül hanım, Kadir Has'ın kayınbiraderinin eşidir.




Şefika İpekel'in yeğeni , Şahin Alpay'ın kardeşi olan Sumru hanım'ın eltisi  Şeref hanım'ın kardeşi Köklen bey, Necmettin Sahir Sılan'ın oğlu Nur bey'in eşi Güzin hanım'ın damadıdır.Şeref hanım ve Köklen bey'in amcazadeleri  Sezer hanım, Ömer Madra'nın babasının dayızadesi Süha bey'in eşidir:




Şahin Alpay ve Sumru hanım'ın  kardeşleri Acar bey,  işkadını Ümit Boyner'in babasıdır.


Şefika İpekel'in kardeşi Remzi Karatal'ın kayınpederi bestekar Fahri Kopuz, TSM sanatçısı İnci Çayırlı'nın büyük dayısıdır.


Şefika İpekel'in kardeşi Celal Üster'in oğlu Fikret bey, Muammer Aksoy'un amcasının kızı Efser hanım'ın görümcesinin eşidir.Efser hanım'ın damadı Atilla bey, Kadir Has'ın kayınbiraderi Mehmet Germirli'nin torunudur.



Kerim Bedi Grantay'ın kayınpederi Fikret Manoğlu, Sultan II. Abdülhamit'in eşlerinden Behice Sultan (Maan)'ın yeğenidir.


Kazım Dilman ,Makbule DilmanAli Yegani ve Hacı Sakine Öztunca'nın gömüldüğü Seyit Ahmet mezarlığı Karacahmet bitişiğindedir ve  bu mezarlığa Türkiye'deki İran kökenliler gömülür.


Hüsniye Demirden'in damadı Ferruh bey'in  kardeşi Nejat Hasan Verdi, Adnan Menderes'in metresi Suzan Sözen'in ilk eşidir:





Ferruh ve Nejat Hasan Verdi'nin teyzeleri Hatice hanım, Cemil Vafi'nin ağabeyi Rüstem bey'in eşidir.


Hatice-Rüstem Vafi'in dünürleri Selma İris, Halide Edip Adıvar'ın kızkardeşinin kızıdır:





Ferruh ve Nejat Hasan Verdi'nin kızkardeşleri Perihan hanım'ın görümcesinin kayınbiraderi Vakıf Çakmur, gazeteci  Hasan Pulur'un dayısının kızının eşidir.Vakıf bey'in bacanağının kardeşi Nüzhet bey, işadamı Can Kıraç'ın kayınpederidir:





Vakıf Çakmur ünlü müzik adamı Alaeddin Yavaşça'nın kuzenidir:




Soner Yalçın'ın ''Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı''  isimli kitabından Verdi ailesi:




Ferruh Verdi'nin kızı  Füsun Topbaş'ın eşi Eymen Topbaş'ın akrabaları:





Eymen -Füsün Topbaş çiftinin kızları Esra hanım'ın evliliği:




Füsün Topbaş'ın kardeşi Murat Verdi'nin evliliği:



Devamını şurada okuyabilirsiniz: Soner Yalçın - Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı



Murat Verdi'nin kayınpederi Halit Narin'in kızkardeşi Hikmet hanım, Raif Dinçkök'ün dünürü Emin Çiftçi'nin dünürüdür.


Halit Narin ve Hikmet hanım'ın anneleri Pakize hanım, Kadir Has'ın eşi Rezzan hanım'ın halasıdır:






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder