Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

25 Aralık 2014 Perşembe

Billur Kalkavan - Sultan Vahdettin - Sadrazam Ahmet İzzet Paşa - İdil Biret - Suphi Bereket - Vahit Halefoğlu


Billur Kalkavan'ın dedesi Celaleddin Germiyanoğlu'nun dayısı Sadrazam Ahmet İzzet Paşa'nın Eşi:


Nesime Furgaç'ın kızı ve damadı:
                                               
                                                                             
                                                 
                                                     
Bedriye- Osman Sarıcan'nın dünürleri:
                                       
                   
                                     
  Bedriye-Osman Sarıca'nın dünürleri:
                                     
                               



Not: Billur Kalkavan'ın dedesi Celaleddin Germiyanoğlu'nun ikiz kardeşi Ali Haydar Germiyanoğlu son Padişah Vahdettin'in kızı Ulviye Sultan'ın ikinci eşiydi.Ulviye Sultan'ın ilk eşi Son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın oğlu İsmail Hakkı Okday idi.İsmail Hakkı bey'in ikinci eşiyse Bülent Ecevit'in annesi Nazlı Ecevit'in teyzesi Ferhande hanım.

Suriye'nin ilk cumhurbaşkanı Suphi Bereket'in yakın akrabası olan bir ismi Tv'den tanıyoruz : Oyuncu Beste Bereket. Beste hanım'ın kuzeni de ünlü haberci Mithat Bereket. Beste hanım'ın Arnavut asıllı annesinin büyük dedesi de Bağdat valisi imiş.

Bedriye-Osman Sarıca'nın dünürü Cemile Subaşı'nın kardeşi Nimet Büyükyüksel, İdil Biret'in eşi  Şefik Büyükyüksel'in babaannesidir.

İdil Biret'in eşi Şefik Büyükyüksel'in dayısı Cüneyt Ölçer'in eşi Nazan hanım, Halil Berktay'ın teyzesinin kızı.Nazan hanım'ın eski eşi Mete Tapan'ın yeni kayınpederi profesör  Macit Gökberk, Sabahattin Zaim'in akrabasıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder