Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

17 Aralık 2014 Çarşamba

Cemal Reşid Rey - İpekçi ailesi - Hüseyin Sermet - Can Togay - Cemil İpekçi - Özdemir Erdoğan


Cemal Reşid Rey'in kızkardeşinin kızı Saada Ser'in eşi:
                                                               


Münip Ser'in kızkardeşinin kızı:
                                     


Muzaffer Yorulmaz'ın damadı Ulu Hamarat'ın  annesi ,babası ve babaannesi:



Didar Hamarat'ın  gelini Nermin Hamarat'ın kızkardeşi:



Nermin Hamarat ve Belkıs Kökmen'in anneleri:

Cumhuriyet, 15 Mart 1961, Sayfa 2




Nermin Hamarat ve Belkıs Kökmen'in teyzeleri Nigar Tokay'ın eşi:



Ali Togay'ın kardeşi Mahir Tokay'ın eşi:




Not: Ganimet Tokay oğlu Nejat'ı  çocuğu olmayan kızkardeşi Şefkat İpekçi'ye evlatlık verir.Nejat  Tokay'ın Sahire Çeyrekgil ile olan evliliğinden ünlü modacı Cemil İpekçi doğar.

Cemil İpekçi'nin amcası Selahattin Tokay'ın kızı Aysen hanım, Özdemir Erdoğan'ın eski eşi.


Ganimet Tokay'ın kayınbiraderi Ali Togay'ın torunu  oyuncu Can Togay , Sabetaycılar'ın yıllar önce çektiği Sazanikos belgeselinde konuşan Sabetaycı kimliği üzerine açıklama yapan isimlerden biri.

Can Togay'ın dedesi Muvaffak Benderli'nin adı , Sabetaycılara ait Fevziye Mektepleri Işık Lisesi Nişantaşı kampüsünün konferans salonuna verilmiş.


Didar Hamarat'ın kardeşlerinden  İhsan İpekçi eski dışişleri bakanı İsmal Cem'in babası ,Cevdet İpekçi ise Abdi İpekçi'nin babası ve Leyla İpekçi Kaplanoğlu'nun büyükbabası oluyor.


Hamarat , Kökmen ve Togay aileleri de   İpekçiler gibi Karakaş ve aile mezarlıkları  Bülbülderesi mezarlığı.


Münip Ser'in yeğeni , Muzaffer Yorulmaz'ın kardeşi olan Nazime Alpan'ın kayınvalidesi Rabia Alpan, Mesut Yılmaz'ın anneannesi Vasfiye Özbarlas ve Tuncel Kurtiz'in anneannesi Hafize Oğuz'un kardeşidir. 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder