Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Aralık 2016 Cumartesi

Şarık Tara - Garan ailesi - Mahmut Esat Bozkurt - Hüsamettin Özkan


Şarık Tara'nın torunu Ahmet Keyman'ın düğün haberi
Bodrum bu yazın en görkemli 1500 kişilik düğününe yarın akşam ev sahipliği yapacak. Enka'nın ortaklarından Şarık Tara'nın torunu Ahmet Keyman 1 Temmuz Cuma akşamı Bodrum'da Ahmet-Nevin Bayoğlu'nun kızları Elif Bayoğlu ile evleniyor. Şarık-Lale Tara çiftinin üç çocuğundan, Melih Keyman ile evli olan ortanca çocuğu Zeynep Keyman oğlu Ahmet Keyman'ın düğün organizasyonuyla yakından ilgilenmiş. Zeynep Keyman'ı Lokum İstanbul'un sahibi Zeynep Garan Keyman ile karıştırmayın ama yabancısı da değil. Çünkü Zeynep Keyman, Zeynep Garan Keyman'ın isviçre'de yaşayan ağabeyi ile evli. Düğünün uçak-konaklama ve süsleme dahil bütün organizasyonunu ise VİP Turizm yapıyormuş. VİP Turizm de yabancıları değil aileden... Hatırlarsanız iki yıl önce VİP Turizm ortaklarından Yasemin Pirinççioğlu'nun oğlu Kurt Avunduk ile Zeynep-Melih Keyman'ın kızları Ceyda evlenmişti. 

Devamı : Milyon dolarlık düğün



Zeynep Garan Keyman'ın eşi Cent Garan'ın üvey babası:                                                                
                                                                             


Cent Garan'ın dayısı  Teoman  Sarp'ın kayınvalidesi:



Mesude Dilman'ın  kardeşi Ömer Alageyik'in damadı Gündüz Garan , Mehmet Ali Birand'ın kayınvalidesi , Ercüment Karacan'ın eski eşi olan  Cemile Garan'ın kardeşidir:

 İzzet Melih Devrim - Garan ailesi - Mehmet Ali Birand - Hümeyra


Cent Garan'ın büyükbabası:
                                                                             


                                                                                 
  Cent Garan'ın dedesinin büyüğü Mahmut Esat Bozkurt'un eşi:
  Acı Bır Kayıp ve Teşekkür Menekşezade Merhum Husnu bey ve Merhume Beyza Hanımın bırıcık kızları eski Adalet Bakanı Merhum Ord. Prof. Dr.  Mahmut Esat BOZKURT un kıymetli eşi, Gun TEKANT  A BOZKURT ve Merhum Yuksel Esat BOZKURT un fedakar anneleri  Dr Selahattın TEKANT ın sevgılı kayınvaldesı Gul GUNER Beyza Nur AKGERMAN Gunsel TEKANT ve Yaman TEKANT ın eşsız anneannelerı Dr Alev GUNER ve Cevat AKGERMAN ın buyuk kayınvalıdeleri KUSADASI MAHMUT ESAT BOZKURT İlkOKULU VAKFI KURUCUSU ve Idare Heyetı Baskanı FAZILETLI VE HAYIRSEVER  Hatice Feheda Bozkurt HANIMEFENDI 10 kasım 1978 cuma gunu Hakkın rahmetine kavuşmuş ve pazar gunu Selcuktakı aile kabrıstanında ebedı itirahatgahına tevdi edilmiştir. 
                     

Feheda-Mahmut Esat Bozkurt'un torunları Nur hanım'ın eşi Cevat Akgerman'ın teyzesi:
                                                                              

                                                                                                     
                          
Hikmet Tomsu'nun yeğenleri Melike Durgunoğlu ve Mehmet Çağlar'ın büyükanneleri:
  VEFAT Rodos eşrafından Kapancızade merhum Tahır Bey ile merhume Nefıse Hanımın kızları merhum Mehmet Ragıp Bey'in zevcesı, merhume Servet Çağlar'ın ablası, Fethiye Naklıyat \ s Ticaret Evi sahibi Selâhattın Çağlar, Dr. operator Nevzat Çağlar, Tekel Ciball Sigara Fabrıkası Mudürü Cemal Çağlar, merhum Prof. Naci Çağlar, Dr. Ûfet Çağlar, Melıha Kamoğlu ve Saliha Gırdivan'ın kıymetli anneleri, Saadet Çağlar, Nurhayat Çağlar, Medıha Çaglar, merhum Ferit Kamoğlu ıle avukat CeliI Girdıvan'ın kayınvalideleri, Y. Mühendıs Hurşıt Çağlar, Prof. Dr. Melâhat Çağlar. Kimya Y. Muh. Muzaffer Çağlar İle Nezahat Akyıldız ın teyzeleri, Y. Muh. Erol Çağlar, Dr. Bulent Çağlar, Bertan ve Jale KamoğIu ile Leylâ, Melike ve Mehmet ÇağIarın buyukanneleri, salihatı nısvandan   Fatma Halide Çağlar  18121966 tarihinde Hakkın rahmetine kavuşmuştur Azız naşı, 20121966 Salı günü oğle namazını muteakıp Şişli camiinden alınarak Zıncırlıkuyu Asri Mezarlıktaki aıle makberesıne tevdı edilecektır


Fatma Halide Çağlar'ın damadı Celil Girdivan'ın kardeşi:                                                                          




Not:Abdullah Hamit Girdivan'ın damadı Şehirbay Özkan, Hüsamettin Özkan'ın kardeşidir.

Abdullah Hamit Girdivan'ın eşi Şeyma hanım'ın halazadesinin  oğlu Bali bey'in kayınbiraderinin  eşi Tuba Grantay ,  Padişah II. Abdülhamit'in eşi Behice Sultan ve kardeşi Nimet Pısak'ın yeğenleri olan Fikret Manoğlu'nun kızıdır:

 Abdülhamit Han - Selçuk Yaşar - Halil Kut Paşa - Hüsamettin Özkan - Ahmet Emin Yalman - Suphi Bereket



Mesude Dilman'ın kardeşi Ömer Alageyik'in eşi Vedia hanım'ın anneannesi , Ömer Madra'nın dedesi Sezai Ömer Madra'nın kardeşiymiş.

Vedia Alageyik'in kardeşi Şükufe hanım, Hümeyra'nın eski eşi ve oğlu Sadık Bigat'ın babası olan Mithat Bigat'ın annesidir.Şükufe hanım'ın torunu Ayşe hanım'ın eşi Faruk Kardıçalı, Metin Oktay'ın eşlerinden Servet Kardıçalı'nın yeğenidir:

Hümeyra - Metin Oktay - Ercüment Karacan



Faruk Kardıçalı'nın kardeşinin eşi Gül hanım'ın amcasının baldızı Serim hanım, Karakaş cemaati'nden Denel ailesinin gelinidir :

Metin Oktay - Kardıçalı ailesi - Karakaş cemaati


Sezai Ömer Madra'nın eşi Beraat hanım'ın kardeşi Refik Baha bey, Serim Denel'in babasıdır.


Serim Denel'in eltisi Nazan hanım, Rüstem Batum'un eski eşi oyuncu Tilbe Saran'ın halasının kızıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder