Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Aralık 2016 Perşembe

Eliyeşil ve Karamehmet aileleri - Feridun Frik - Pısak ailesi - İdil Biret


Çukurova holding'in sahibi işadamı Mehmet Emin Karamehmet'in eşi Şerife hanım'ın teyzesi:

                                                               

Kevser Gücüm'ün annesi Meliha Tezcan'ın eşi:



Meliha-Ömer Nazmi Tezcan'ın dünürleri:



Fehmi Karatay'ın kayınbiraderi:



Faik Yüngül'ün kayınbiraderi:



Melih Tahsinoğlu'nun akrabası:

V EFA T Merhume Fatma Artunkal'ın eşi, Şükrü Artunkal"ın ve merhum emekli Albay Süleyman Artunkal'ın kardeşi. Dr Tahlin Artunkal. Avukat Şükran Artunkal. Yüksek Mühendip Güneri Artunkal'ın babası. Prof Dr. Suphi Artunkal. Yüksek Mühendis Niyazi Artunkal, Doçent Dr Nihat Artunkal, Tacettin Artunkal. Düriye Artunkal. Müfettat Ersanlı, Nebahat Tarlan ve Melâhat Yakal'ın amcası June Artunkal ve Gülseren Artunkarın kayınpederi. Tuğrul, Ali Rıza. Fatma Artunkal'ın dede?i Emekli Korgeneral ALİ RIZA ARTUNKAL vefat etmiştır Cenazegi 13 aralık pazar günü öğle namazım mütaakıp SİŞİİ Camıinden kaldırılarak Edirnekapı Şehitlığindeki aile mezarlığına defnedilecektir. 


Fehmi Karatay'ın yeğeni Vehip Ağıcı'nın eşi:



Vehip Ağıcı'nın kardeşi Edip bey'in damadı Aykut Güsar'ın  amcası:



Vasfi Güsar'ın  damadı Mümtaz Marşan'ın  akrabası:



Vasfi Güsar'ın yeğeni:



Muzaffer Güsar'ın dünürü Nuyan Sav'ın amcası:





Not:Burhanettin Ölçer'in oğlu Cüneyt bey'in ilk eşi, Ahmet Emin Yalman'ın kızkardeşi Sabiha Zabcı'nın kızıdır.Cüneyt bey'in son eşi Nazan Caferoğlu, Halil Berktay'ın teyzesinin kızı.


Burhanettin Ölçer'in torunu Şefik Büyükyüksel , İdil Biret'in eşidir.Şefik bey'in babasının teyzesi Cemile hanım'ın gelini Mehveş hanım, Sadrazam Ahmet İzzet Paşa'nın kızı Bedriye hanım ile Sarıcazade Arif Paşa'nın oğlu Osman Sarıca'nın kızlarıdır.Mehveş hanım'ın ilk eşi Rıfat bey, Suriye'nin ilk cumhurbaşkanı Suphi Bereket'in oğludur.


Ali Rıza Artunkal'ın yeğeni Prof. Dr. Suphi Artunkal'ın eşi Sadiye hanım'ın amcası, soyu Kırım hanlarına dayanan  Yakup Kalgay, Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı hanım'ın eski kayınpederi Ender Yemeniciler'in halası Aliye hanım'ın eşidir.




Ali Rıza Artunkal'ın dünürü Ord. Prof. Hilmi Ziya Ülken'in halazadesi Zeki bey, Mehmet Ali Aybar'ın teyzezadesi Besime hanım'ın eşidir.Zeki bey'in kızkardeşinin kayınbiraderinin kızı Güzin Dikel, 
Abidin Dino'nun eşidir.


Hilmi Ziya Ülken'in kızkardeşinin kızı Esin hanım, Ahmet Emin Yalman'ın kızkardeşi Belkıs Bayçu'nun kayınbiraderinin gelinidir.Hilmi Ziya bey'in kardeşi Nihat bey, Ali Sami Yen'in teyzesinin torunu Tevhide hanım ile evlenmiş:




Güsar Pısak Manoğlu/Maan ve Marşan aileleri asil Çerkez-Abhaz ailelerindendir.Maan ailesinden Behice Sultan Padişah II. Abdülhamit'in eşlerindendir.Behice Sultan'ın kardeşi Nevhiz hanım ,Mustafa Nevzat ilaç şirketini kuran Mustafa Nevzat Pısak'ın eşidir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder