Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Ocak 2017 Pazar

Cihat İren - Şeyh Zafir ailesi - Ulagay ailesi - Melih Cevdet Anday


Ticaret eski bakanlarından Cihat İren, Murat Birsel'in babaannesi Zerrin hanım'ın halasının damadıdır.Cihat İren'in amcasının eşi Güzin hanım, Kapancı cemaati'nden Bakar ailesinin kızıdır:

Cihat İren - Kapancı cemaati - Şeyh Zafir ailesi


Güzin İren'in damadı Cenap Zafir, Sultan Abdülhamid'in şeyhi olarak tanınan Şeyh Zafir'in ailesindendir


Cenap Zafir'in amcası                                                                    


Adnan Zafir'in kardeşi Abidin bey'in  kayınvalidesi:

VEFAT Merhum Abdülfeyyaz Yergök ile merhume Refika Yergok'ün kerimeleri, merhum Sadık Kemal Bey'ın Refikası, Haluk Yergok, Seniha Pasın, Selma Zafır, Mehap Haydar, merhum Ahmet Hamdı Yergok ve Naz Sengül"ün anneleri, merhum Dr. Ekrem Yürügör, merhum Dr. Aziz Yergök ve Muazzez Tanık'ın hemsireleri, Lütfıye Yergok, merhum Nihat Refik Pasin, Abıdin Zafır, Sacıt Haydar ve merhum Kudret Sengur'un kayınvalideleri Hatice Mükerrem Yergök HANIMEFENDİ .... rathmetine kavusmuştur. Aziz naaşı 31.13 1976 Salı günü oğle namazını muteakip Teşvikiye Camiinden alınarak ebedı ıstırahatgâhına tevdi edilecektır.



Abidin Zafir'in kayınpederi Abdülfeyyaz Yergök'ün kardeşi Dr. Fuat Kut'un kızı:




Abdülfeyyaz Yergök'ün diğer  damadı Nihat Refik Pasin'in dayızadesi:

Eczacı merhum Mehmed Raşid Paşa torunu, merhum Dr. Muk i m Paşa kerimesi, merhum Prof. Dr. Kadri Raşid Paşanın yeğeni, Hayrünnisa Akalın, Şerefrisa Orhon ve Mihrinnısa Andayın hemşireleri. Rıfkı Refik Pasin. Nihad Refik Pasin. Refika Pasin ve Müçfika Canın dayızadesiCevdet Anday ile Sabri Raşid Anday. Fikri Raşid Anday, Lâmıye Andayın amcazadelerı Hakkı Orhonun baldızı. Perran ve Namık Güral ile Güler ve Samim Ardayın teyzeleri . FAHRÜNNİSA ANDAY Hanımefendi......




Not: Nihat Refik Pasin'in kardeşi Rıfkı bey'in kayınbiraderinin kızı Leyla hanım, Cem Uzan'ın eski eşi Alara Koçibey'in dedesi Sadi Koçibey'in eşidir.Leyla Koçibey'in amcasının eşi Belma hanım'ın kızkardeşi, Vedat Eczacıbaşı'nın eşidir:




Nihat Refik Pasin'in damadı Hasan İstinyeli, Sadrazam Küçük Sait Paşa'nın torunudur.


Peran Kortel'in kardeşinin baldızı Nezahat hanım, Hatay Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen'in yeğeni , Hasan Celal Güzel'in dayısı olan Ali İhsan Göğüş'ün eşidir.Göğüş çifti gazeteci Zeynep Göğüş'ün anne ve babasıdır:




Peran Kortel'in görümcesi Şermin hanım , İbrahim Ethem Ulagay'ın gelinidir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder