Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

21 Haziran 2017 Çarşamba

Haluk Bayülken - Cemal Nadir Güler - Harry Ojalvo - Tilbe Saran


Eski Dışişleri ve Savunma Bakanlarından, aynı zamanda büyükelçilik de yapan Haluk Bayülken'in annesi:
                                                                           


Haluk Bayülken'in kardeşi Selçuk bey'in eşi Malike hanım'ın ilk evliliğini yaptığı Cemal Nadir Güler'in kızı:




Güler Tunaman'ın kayınvalidesi:



Fatma Memduha Tunaman'ın kardeşi:

ACI KAYBIMIZ Merhum Yarbay Ahmet Döenci ile Merhume Fikriye Döencinin oğulları, Neyyire Döencinin sevgili esi, Esın Çıneıının babası, Bedri Çmgıllının kayınpederi, Memduha Tunaman, Ekrem Doenci ve Merhum Nafız Döencinin ağabeyleri, Tunaman kardeşlerin dayıları, Siren, Esra Çıngülının dedelerı, Mehmet Alı ve Sınesaf Fescinin damatları, Mefharet Etem ve Galip Fescinin enişteleri, Yumniye Demiren teyzezadesi Yüksek Makine Muhendisi ..... NAZIM DOENGI Hakkın rahmetıne kavuşmuştur. Cenazesi 22 Mart 1966 ...(bugun) oğle namazını müteakip Şişli Camii Şerifinden kaldırılarak Eyüp Sultan Aile kabrinde ebedî istirahatgâhına tevdı edilecektir. Mevlâ rahmet eylesin.


Nazım Döenci'nin kayınvalidesi:


V EFA T Girit Kandiya eşrafından merhum Nusret Baba ve merhume Hüsniye Hanımın kızları, Mehmet Ali Fesâ'nin vefakâr eşi. Mefharet Eten, Neyire Döenci, Galip ve Celile Fesci'nin sevgili anneleri, Fikret Belevi, Şehriban Akbulut, Beraat Talay, Eftal İlkin ve Mübeccel Kırca'nın aziz teyzeleri, Esin ve Bedri Çıngülı, Ahmet ve Zeynep Fesci'nin büyükanneleri, SİNESAF FESCİ  Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 5.5.1967 (bugün) öğle namazını mütaakıp Hacıbayram Camiinden ebedî istirahatgâhma tevdi edilecektir.



Sinesaf Fesçi'nin yeğeni Efdal İlkin'in eşi::



Mehmet Nedim Veysel İlkin'in dünürü:



Rıfat Kazım Yarkut'un baldızı:





Not:Hatice Nebahat Atav'ın torunu oyuncu Tilbe Saran, Rüstem Batum'un eski eşidir.


Eski büyükelçilerden Mehmet Nedim Veysel  İlkin'in dünürü Türkiye Yahudi cemaatinin tanınan isimlerinden Harry Ojalvo ile yapılan ropörtaj:





Emine Melek Bihter Bayülken'in gelini, Haluk Bayülken'in eşi Valihe hanım'ın kardeşinin eşi Zühtü Feran, Münir Özkul'un kuzenidir:





Valihe Bayülken'in teyzesi Asiye hanım, Gencay Gürün'ün kayınvalidesidir.Asiye hanım'ın kayınbiraderi Şükrü Gürün , Koç ailesinin akrabası Halil Aktar'ın dünürüdür:





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder