Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

6 Haziran 2017 Salı

Ali Şükrü bey - Firuz Kanatlı - Turhan Esener - Doğan Kromörs - Güneş Taner - Kurdoğlu ailesi


Cumhuriyetin kurulduğu dönem siyasi bir cinayete kurban giden Ali Şükrü bey'in torunu Gülay hanım, Eti Holding'in kurucusu Firuz Kanatlı'nın eşidir:
                                                                           


Firuz-Gülay Kanatlı'nın damatları Nizamettin Derbil'in babası:

VEFAT Rahmetli Prof Suheyl N Derbil ve A Edibe Derbil'ın oğulları, S Ayfer Derbil, rahmetli S Güler Derbil ve Ülker Kromörs'un sevgili kardeşleri, rahmetli Ali-Sara Berkman, Bedia Peköz, Kamile Esener'ın yeğenleri, Perin, Alev, Ülker, Esra Kılıç'ın, Ersin, Liz, Bevın, Taylor Kutluoğlu'nun sevgili dayıları, Prof. Nurhan Gokhan, Dr Furuzan Turan, Prof Turhan Esener'in, Necıp-Gulden, Ayşe, Ali Berkman'ın sevgili kuzenleri, Necmı-Nermıye Ozkazanç'ın sevgili damatları, Ferda, Bumın, Selın, Hakan Gurses'ın, Mehmet, Sepken, Banu, Aydm Ozkazanç'ın sevgili enişteleri, Barbara, Nızamettın, D Demet Derbıl'ın bırıcık babaları; Sevda Derbıl'ın çok sevgili eşı İ. H. ÖZER DERBİL'i 29 Ocak 1993 gunu kaybettık, acımız sonsuzdur 7 Şubat 1993 gunu Bebek Camıı'nde kılınacak oğle namazından sonra Bebek-Aşıyan Mezarlığı'nda toprağa verılecektır.


Özer Derbil'in eşi Sevda hanım'ın  dedesi:



Sevda Derbil'in dayısı Faik Tüzün'ün eşi:


Faik Tüzün'ün baldızı:






Not: Gönül Kurdoğlu'nun  yeğeni Zümrüt hanım'ın eşi Bilsel Bakay, Can Bartu'nun amcasının oğludur:



Gönül Kurdoğlu'nun kardeşi Zafer Kurdoğlu'nun damadı Ali Suat Gürel'in kardeşi Sezai bey, Gün Sazak'ın halası Zeliha hanım'ın damadıdır:




Gönül Kurdoğlu'nun yeğeni , Güzin Tüzün'ün kızı  olan Ayşim hanım'ın kızı Merve Koyunsağan ,Güneş Taner'in eski gelinidir:





12 Mart 1971 Muhtırasınının ardından Nihat Erim hükümetinde kontenjan senatörü olarak parlementoya giren Özer Derbil, dış ekonomik ilişkiler bakanlığı yapmıştır.


Özer Derbil'in kardeşi Ülker hanım'ın eşi Doğan Kromörs'ün kardeşi Nurinisa hanım, İstiklal marşımızın bestekarı Osman Zeki Üngör'ün gelinidir.Doğan Kromörs ve Nurinisa Üngör, Tüli Kamhi'nin kuzenidir.




Nurinisa Üngör'ün eşi  Vedat bey'in teyzezadesi Emine hanım, FB kulübü eski başkanlarından Razi Trak'ın eşidir.Trak çiftinin kızlarından Elçin hanım , Dışişleri eski bakanlarından İsmail Cem İpekçi 'nin eşi:




Özer Derbil'in ve kuzeni  Prof. Turhan Esener'in dayıları olan Osman Ali Berkman'ın  eşi Sara hanım'ın  teyzezadesi Selçuk hanım, Birsel ailesinden  Semih Süreyya bey'in eşidir:




Prof. Turhan Esener'in eşi Sabiha hanım, Betül ve Arif Mardin'in teyzelerinin  ve  Suat Hayri Ürgüplü'nün kardeşinin kızıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder