Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Aralık 2017 Cumartesi

Bülent Ecevit - Osman Hamdi bey - Koçibey ailesi


Bülent Ecevit'in anneannesi:                                                                        


Adviye Sargut'un kardeşi Kadri Sermet'in kızı:



İclal Sermet'in kardeşi Nurcemal Yenal'ın ilk eşi büyükelçi  Fehmi Nuza'nın son eşi Jale hanım'ın annesi:



Ayşe Şadiye Arnom'un eşinin yeğeni Fazilet hanım'ın eşi Dr. Ahmet Şükrü Emed'in ilk eşinden olan oğlu Oktay Bey'in bacanağı:


Reşat Leblebicioğlu'nun kızı:





Not: Evin Aksüyek'in eşi Haluk bey'in babaannesi Ümmühan hanım, Ergun Özbudun'un kayınpederi Prof. Şevket Yunt'un amcazadesidir:




Haluk Aksüyek'in kızkardeşinin eşi Teoman Yelkencioğlu'nun babaaannesi Eda Hanım, suikast sonucu hayatını kaybeden eski başbakanlardan Nihat Erim'in halasıdır:




Ayşe Şadiye Arnom'un eski eşi Ali  Sadi Koçibey'in kardeşi İsmet hanım, Evliyazadelerin gelin Elife Kaçel'in dayısının eşidir:



Ayşe Şadiye Arnom'un torunu Renç Koçibey , Cem Uzan'ın eski eşi Alara hanım'ın babasıdır.

Ayşe Şadiye Arnom'un yeğeni Piraye hanım'ın eşi Şefik Sabuncuoğlu, Sabuncu Hacı Şakir bey'in oğludur.

Ayşe Şadiye Arnom'un eşi Refet Arnom'un kuzeni olan Ord. Prof. İhsan Şükrü Aksel, Süreyya Paşa'nın kızı Melahat hanım'ın eşlerindendir.


İclal Sermet'in dayısı hariciyeci  Esad Cemal Paker, Ressam Osman Hamdi bey'in kızı Nazlı hanım'ın eşidir.


İclal Sermet'in annesi Hatice hanım'ın İbrahim Moralı'yla  evliliğinden dünyaya  gelen Celal Moralı, Merkez bankası eski başkanı Süreyya Serdengeçti'nin halasının eşidir:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder