Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

4 Aralık 2017 Pazartesi

Rauf Orbay - Onur Öymen


Rauf Orbay'un kardeşi  Murat bey'in oğlu:
                                                                       


Celal Murat Orbay'ın teyzesi:
  VEFAT Yanya eşrafından Bağdat mektupçusu merhum Ahmet Suphi bey ıle Razaye hanım kerimesi, Yargıtay Başkanlarından merhum Şemsettin Temizer'in refikası, Şahap ve Merih Temizer'in anneleri, Yük. Mimar Hüsnü, ressam Ali. îsmet, Nesıbe ve Zehra Çelebı'nin ablaları, Celâl Orbay, Müsahhar vs Ârif Temizer, Suphi, Arslan, Hasan Çelebl, Murat Orbay, Tuğrul Omayın hala ve tevzesi, Akgün Temizer, Abdullah Ecemen, Mebrure Arsoy, Kadrıye ve Mazhar Mengüç"ün yengeleri  İFFET TEMİZER Hakkın rahmetine kavusmuş tur, cenazesi 9 Nisan Persembe (Bugün) öğle namazını mütaakip Hacı Bayram Camiinden kaldırılacaktır.


İffet Temizer'in  eşinin yeğeni:                                                                            


Mehmet Arif Temizer'in baldızı:
                                                                                   


İffet ve Mehmet Arif Temizer'in akrabaları:
                                                                           


Abdullah Cenani Ecemen'in  baldızı:



Prof. Dr. Altuntaş Büke'nin dünürü eski maliye bakanlarından Adnan Başer Kafaoğlu'nun annesi:







Not: Nebahat Öymen'in kardeşi Vasıf Kulan'ın eşi Güner hanım'ın babaannesi Ümmühan hanım, mimar Doğan Hasol'un kayınpederi Ord. Prof. Şevket Yunt'un  amcazadesidir:




Şevket Yunt'un kızı Ümmühan hanım, Ergun Özbudun'un kayınvalidesidir:




 Ord. Prof. Şevket Yunt'un eşi Rana hanım , Fevziye Mektepleri Vakfı eski başkanı Osman Fazıl  Erbelger'in akrabasıdır:




Nebahat Öymen'in eşi Münir Raşit Öymen'in kızkardeşinin kızı Sabahat hanım'ın oğlu Selim Edes'in bacanağı Canan Temo , İttihat ve Terakkinin 1 numaralı üyesi İbrahim Temo'nun  torunudur:





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder