Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

5 Şubat 2018 Pazartesi

Aynizadeler - Seyfullah Esin - Münevver Ayaşlı - Abdülhamid Han


İsrail devletinin  ilk Cumhurbaşkanı Chaim Weizmann ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk İsrail büyükelçisi Seyfullah Esin:                                                                            
                                                                         


 Seyfullah Esin'in kardeşi:

ÖLÜM Pilevne gazilerinden Ferik İbrahim Ethem Paşa'nın oğlu, Selım Osmanoğlu'nun damadı, Nemika Osmanoğlu'nun zevci Kahire  Büyük Elçisi Seyfullah Esin ve Feride Ayaşlı'nın biraderleri rathıve Adra, İbrahim Ethem, Kazım Kenan ve Satıa Turan'ın babaları \r Prof. Dr. Osman Turan'ın kayınpederi  ALİ KENAN ESİN 4 nisan 1MM cıjt 7 S0 de Ankarada Hakkın rahmetine kavuşmustur. Cenazesi bugün İstanbul'a nakledilerek 6 nisan 19bl tarihinde Beşiktas Sinanpaşa Camiinde öğle namazını mütaakıp Yahyaefendî'de aile mezarlığına defnedilecektir. Tanrıdan kendisine rahmet ve bütün aile efradına başsağlığı dileriz.



Not: Ali Kenan Esin'in eşi Nemika Osmanoğlu'nun babası Şehzade Selim Efendi, Padişah II. Abdülhamit'in oğludur.Nemika Sultan, Padişah'ın ilk torunudur:  
                                                                                 


Ali Kenan Esin ve Nemika Osmanoğlu'nun kızları Satıa hanım, Trabzon Milletvekilliği de yapan, Selçuklu Tarihçiliğinin kurucusu kabul edilen Prof. Dr. Osman Turan'ın eşidir:
                                                                         


Seyfullah ve Ali Kenan Esin'in kardeşleri Feride Ayaşlı'nın eşi  Nizamettin Ayaşlı, son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın oğlu Ali Nuri Okday'ın kayınbiraderi ve Münevver Ayaşlı'nın eşinin yeğenidir.

Naili Moran - Son Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa - Münevver Ayaşlı



Seyfullah Esin'in eşi Emel Esin, Türkiye Cumhuriyetinin ilk içişleri bakanı ,Türk Ocağı'nın kurucularından Ahmet Ferit Tek ile yazar ve Türkiye Soroptimist örgütünün kurucusu Müfide Ferit Tek'in kızıdır:

                                                                                 


Müfide Ferit Tek'in kardeşi Selma hanım Yusuf Akçura'nın eşidir.Müfide ve Selma hanımların diğer kardeşleri Nemide Moran'ın kızı fotoğrafçı Yıldız Moran , ünlü şair Özdemir Asaf'ın eşidir.Çiftin oğulları Olgun Arun , Münir Özkul'un kızı Güner Özkul ile evlenmişti:
                                                                         
                                                                               



Seyfullah ve Ali Kenan Esin'in halaları Azime hanım, Mehmet Ali Ayni'nin kardeşi Prof. Hasan Tahsin Ayni ile evlenmiş:
                                                                           



Hasan Tahsin Ayni'nin damadı Prof. Dr. Reşat Garan, Mehmet Ali Birand'ın kayınvalidesi ve Ercüment Karacan'ın üçüncü eşi olan  Cemile Garan'ın amcasıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder