Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

1 Temmuz 2018 Pazar

Edip Cansever - Dıblanzade ailesi - Mine G. Kırıkkanat - Selim Sarper


Şair Edip Cansever'in kızkardeşinin eşi:
                                                                             

Ziya Aykaç'ın kızı  Vildan Onuk'un kayınvalidesi Dr. İnci Onuk'un teyzezadesi Dr. Sezai Bedrettin Tümay'ın ablası:
                                                                               

                                                                                 
İnci Onuk'un teyzezadesi Haluk Dıblan'ın  halası:
 ACI BİR KAYIP Adana eşrafından Dıblanzâde Ailesinden merhum Mehmet Fuat Dıblan ve Fatma Dıblan'ın kızları, Memduh ve Kemâl Çelık, Azize Hallaç'ın yeğeni, Adana çiftçilerinden Cevat Dıblan, Umum, Mağazalar A Ş. Genel Muduru ve Ankara Tıcaret Odası Başkanı Sezai Dıblan, Tekel Genel Muduru Recai Dıblan, Avukat Hüsniye Kozanoğlu, Julide Meral Dıblan, merhum Feride Çelik ve Sanai Dıblan'ın kardeslerı, Nımet, Nasıp, Sevıl ve Neriman Dıblan'ın gorumceleri, Pancar Motor Sanayıı ve Tıcaret A Ş. Hukuk Muşavırı Avukat Cem Kozanoğlu'nun baldızı, Haluk ve Melıha Dıblan, Melıke ve Emk. Kurmay Alb. Adnan Avkut, Yıldız, Seyhan ve Selçuk Çelik, Leylâ Dinçkaya, Esen ve General Elektrik Plânlama Mudurü Y. Muh. Muzaffer Ermeç, Alı, Hulya, Akın. Patoş ve Dilek Dıblan Hayri, Bülent ve Can Kozanoglu'nun hala ve teyzeleri, Faruk, Sınan ve Ece'nin buyuk halaları, Trabzon Goğus Hastalıkları Hastahanesl Baş Hekimî, Ulusal Verem Savaş Derneğı Yonetım Kurulu Azası, Doğu Karadeniz Verem Bölge Başkanı, eski Adana Milletvekili, kıymetli varlığımız  DR. MAKBULE DIBLAN elım bır trafık kazası sonucu vefat etmıştır. Cenazesi 27 Ağustos 1970 Perşembe gunu, oğle namazını muteakıp Hacı Bayram Camiinden kaldırılarak Asri Mezarlığa defnedilecektır. Mevlâ Rahmet eyleye.

Makbule Dıblan'ın eniştesi Cem Kozanoğlu'nun babası:
                                                                           

Makbule Dıblan'ın yeğeni Esen Ermeç:
                                                                               

Esen Ermeç'in teyzesi Hayret Akbil'in kayınbiraderleri:                                                                        


Melih Akbil'in eşi Güneş hanım'ın dayısı:





Not:Selim Sarper'in halasının kızı Necla hanım, Kızıl Milyarder lakaplı Osman Kavala'nın annesidir.Osman Kavala'nın amcasının eşi Zema Kavala'nın amcasının oğlu  Fehmi Behlil, mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun babasıdır.Zeynep Fadıllıoğlu'nun kızı Selin hanım geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü işadamı Şarık Tara'nın oğlu Sinan bey'in gelinidir.


Selim Sarper'in  kızkardeşi Nilüfer hanım'ın oğlu  Mehmet Sarper, Ayşe Kulin'in eski eşi ve iki oğlunun babasıdır:



Selim Sarper'in kızkardeşi Suzan Tarhan'ın damadı Melih Akbil ve kuzeni Orhan Akbil, Kapancı cemaatindendir.Orhan Akbil'in kızkardeşinin eşi  futbolcu Esat Kaner'in mezarı da Bülbülderesi Mezarlığındadır.


Melih Akbil'in akrabası Argun Özer'in kayınvalidesi Rey'an hanım, Nadir Nadi'nin annesinin halasının kızıdır:



Argun Özer'in kızı Verda Özer:



Melih Akbil'in kardeşi büyükelçi Semih Akbil 1975,  Şarık Tara  1984 oğlu Sinan Tara da 1997 yılında Türkiye'yi Bilderberg toplantılarında temsil eden ekibin içinde yer almışlar:







Şair Cenap Muhittin Kozanoğlu'nun torunu Kozan Asova'nın  eski eşi ve oğlunun annesi gazeteci Mine G. Kırıkkanat'ın teyzesinin eşi Tanaydın Barkan'ın annesi, Sadrazam Kıbrıslı Kamil Paşa'nın ve Menemenli Sait Paşa'nın  torunlarındandır.Tanaydın Barkan'ın damadı İsak Hatem, Musevi Cemaatinden:




Muazzez Alpertong'un dünürü Nafi Ataç, Gümüşhaneli Kadirbeyoğlu-Ataç ailesindendir.Muazzez hanım'ın oğlu Ferdin Hoyi, Koç Holding ve Işık Üniversitesi genel sekreterliği yapmış:




Şair Edip Cansever'in yeğeni  Vildan Onuk'un kayınpederi Naci bey'in amcazadesi Cemil Serdengeçti, Şair Oktay Rıfat'ın amcasının torunu Musikar Oruğ'un dünürü Füsun hanım'ın teyzesinin damadıdır:



Musikar Oruğ'un dünürü Füsun hanım'ın teyzezadesinin damadı Erdoğan bey, tarihe Ankara Cinayeti olarak geçen, 1940'lı yıllara damgasını vuran olayın maktulü Dr. Neşet Naci Arzan'ın ablasının torunudur:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder