Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

5 Haziran 2016 Pazar

Nisa Serezli - Halide Edip Adıvar - Yakubi cemaati


Sahne  adını Metin Serezli ile yaptığı evliliğe borçlu olan ünlü  oyuncu  Nisa Serezli'nin ilk eşi ve oğlunun babası Bülent Veziroğlu, Nevşehirli Damat İbrahim Paşa'nın torunlarındandır.


Bülent Veziroğlu'nun dayısının kayınbiraderi:
                                                                     


Sedat Ziya Kantoğlu'nun eşi Behire hanım'ın dayısı:



Sedat Ziya Kantoğlu'nun  kayınbiraderinin oğlu:



Gündüz Çilli'nin kardeşi Ayşegül hanım'ın eşi Ergun Somersan'ın büyükannesi:



Alice İlhami Somersan'ın damadı :

OLUM Merhum Kimyager Mustafa Somersan ve merhume Fikriye Somersan'ın oğlu, merhum Y. Mühendis İlhami Somersan ve merhume Alis Somersan'ın damadı, merhume Nermin Somersan'ın eşi, merhume Nevin Somersan'ın ağabeyi, Talat Gönensay, Ord Prof Samim Gönensay, Hıfzı ve Nusret Gönensay'ın yeğeni, Semra Somersan ile Zehra Erdost'un sevgili babaları, Prof Dr Cevdet Erdost'un kıymetli kavınpederi, Elif ve Olca'nın sevgili dedeleri İ. HAKKI SOMERSAN 5 Nısan 1989 Çarşamba gunu Hakkın rahmetıne kavuşmuştur Cenazesı 7 Nisan 1989 Cuma gunu (bugun), Şişli Camisıinde kılınacak öğle namazından sonra Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. Allah rahmet eylesin.



İ. Hakkı Somersan'ın dayısı:

Bahriye Nezareti Muhasebecisi merhum İshak Tevfik Bey ile merhume Emetullah hanımın oğlu, Nlıo«t Faika Gonensay'ın kıymetli eşi, Avukat Bülend Gönensav, Emel Dilman'ın sevgili babaları, merhum fabrikatör Kâzım Dilman, Meveddet Gönensay'ın kayınpederleri, Profesör ll|ıam Dilman, Beyza Tanındı, İktisatçı Emre Gonensay'ın büyük babaları, Emine Öngüt, Ömer Öngüt' ün dedeleri, Aylin Gönensay'ın büyük kayınpederi, Fikriye Somersan, merhum Ordinaryüs Profesor Samim Gönensay, merhume Faize Gönensay. merhum Ayşe Me üha Gönensay, merhum öğretmen ve şair Hıfzı Tevfik Gonensay, Nusret Gönensay'ın ağabeyleri, Yüksek Mühendis Hakkı Somersan ve Nevin Somersan'ın dayıları, Ayse Gönensay'ın amcası, Temyiz Mahkemesi azası merhum Suat Gürol, İffet Gürol, merhum Avukat Güzide Alpar, Avukat Muzaffer Gürol'un enişteleri eski Bahriye Nezareti ve mülga Reji dairesi, hukuk müşaviri İstanbul Barosu kurucularından ve bir numarasında kayıtlı Avukat Mehmet Talât Gönensay, çok kısa bir hastalığı müteakip 18.7.1963 tarihinde hayata gözlerini kapamıştır. 20.7. 1963 Cumartesi günü oğle namazını müteakip Şişli camiinde eda edilecek cenaze namazından sonra muhterem naşı Ferikoy kabristanındakl aile makberine tevdi edilecektir. Allahtan merhuma mağfiret, kederli ailesine sabrı cemil ihsan etmesini diler, eşinin rahatsızlığına binaen taziyet zıyaretinde bulunulmamasını rica ederiz. Çelenk gönderilmemesl rica olunur. Eşi, çocukları, torunları.



Alice İlhami Somersan'ın damadı:



Naci Said Somersan'ın kardeşi:





Not: Daniş Sait Somersan'ın  kardeşi Zeliha Brizkent , Şefik Hüsnü Deymer'in kardeşi Selahi bey'in  , diğer kardeşi İsmet hanım ise Muslihiddin Adil Taylan'ın eşidir.



Lazistan mebusu Ziya Molla'nın oğlu olan Sedat Ziya Kantoğlu'nun kayınpederi Ahmet Muhtar Çilli de eski Trabzon milletvekillerindendir.Sedat Ziya Kantoğlu GS Kulübü eski başkanlarından.



Emre Gönensay'ın dedesi Mehmet Talat bey'in kardeşi Hıfzı Tevfik Gönensay'ın Sabetaycı eğitim kurumları ile ilişkisi:




Feridun Şem'i İris'in  eşi Selma hanım, Halide Edip Adıvar'ın kızkardeşinin kızıdır:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder