Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

18 Haziran 2016 Cumartesi

Tigrel ailesi - Mükerrem Taşçıoğlu - Billur Kalkavan


Demokrat Parti Diyarbakır Mebuslarından Hamit Zülfü Tigrel'in  çocuklarının annesi Celadet Tolga'nın kardeşi:
                                                                       


Fahrünnisa Men'in dünürü:



Ulviye Keskin'in yeğeni Fehime Küsefoğlu'nun kayınbiraderi:



Osman Reşat Küsefoğlu'nun eşi Füsun hanım'ın büyükannesi:




Pembe Giz'in kayınbiraderi Debreli İsmail Hakkı Paşa'nın kızı:

Cumhuriyet, 20 Ocak 1961, Sayfa 3

ACI BİR ÖI.ÜM Eski Debre mebuslarından merhum İsmail Hakkı Paşa'nın kızı ,Sükrü Kasapoğlu'nun eşi, merhum Fuat, Bekir, Sırrı Driner ve merhume Meymenet Germiyanoğlu ile, Hikmet Giz, Nadide ve Ziya Driner' in hemşireleri.,Nevit Ataç. Ayli tlcız'ın anneleri. Muhtar Ataç ve Yavuz llcız'ın kayınvalideleri. Hüseyin. Mustafa. Müge ve Mine Ataç'ın anneanneleri. Füsun Kusefoğlu. Nuyan Kanatlı, Nilgün ... Taşçı. Beliz B«» baç re înmail. Belin îahi teyzeleri ........Fitnat Kasapoğlu..........................






Not: Fitnat Kasapoğlu'nun  vefat ilanında geçen Nuyan Kanatlı , Billur Kalkavan'ın annesi Nuyan hanım.



Fitnat Kasapoğlu'nun kardeşi Meymenet Germiyanoğlu'nun eşi , Billur Kalkavan'ın dedesi olan Celaleddin Germiyanoğlu'nun ikiz kardeşi Ali Haydar bey, Padişah Vahdettin'in kızı Ulviye Sultan'ın eşidir:





Pembe Giz'in  yeğeninin  gelini Asuman hanım'ın amcasının kayınvalidesi Atiye Maslak'ın yeğeni Atiye hanım, Ali Refik Bezmen'in eşidir:





Ulviye Keskin'in torunu Besalet Barım'ın eşi Ümran hanım ilk evliliğini , Fethi Ahmet Paşa'nın torunlarından Fatma Saide Argeşo'nun oğlu ile yapmış.Ümran hanım'ın kardeşi Birgan hanım'ın eski eşi Basri Çifkurt, Hüsamettin Cindoruk'un kayınvalidesi Meryem hanım ve Hasan Polatkan'ın eşi Mutahhare hanımların kardeşidir.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder