Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Haziran 2016 Perşembe

Reşat Nuri Güntekin - Celal Eyiceoğlu - Eczacıbaşı ailesi - İbrahim Betil


Reşat Nuri Güntekin'in teyzezadesi Ruşen Eşref Ünaydın ve beraber büyüdüğü amcazadesi:
                                                                           
                                                                               


Ruşen Eşref'in amcasının oğlu, Tevhide Ünaydın'ın  kardeşi olan Rıza Ünaydın'ın kızı Güner Eyice'nin kayınvalidesi:



Ruşen Eşref Ünaydın'ın kayınbiraderi:






Not:Ruşen Eşref Ünaydın'ın kardeşi İkbal hanım'ın eşi Nureddin Ramih Ener'in Masonluk macerası ve hayatı:




Bu akrabalık zincirinde geçen büyükelçilik görevinde  bulunan isimler : Ruşen Eşref Ünaydın , onun yeğeni Aydan hanım'ın  eşi Nurver Nureş, diğer yeğeni Tevfik Ünaydın ve eşi Türkiye'nin ikinci kadın büyükelçisi Solmaz Ünaydın  ile Celal Eyiceoğlu

Ruşen Eşref Ünaydın'ın teyzezadesi  ünlü yazar Reşat Nur Güntekin de Paris Kültür Ateşeliği ve Unesco'da Türkiye temsilciliği görevlerinde bulunmuş.



Ruşen Eşref Ünaydın'ın baldızı Türkan hanım Eczacıbaşı ailesinin gelinidir.Ünaydın'ın kayınbiraderi Cahit İnkaya'nın damadı İbrahim Betil , Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kurucusu ve ilk yöneticisidir.



Koramiral Celal Eyiceoğlu'nun yeğeni Prof. Dr. Semavi Eyice , Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli sanat tarihçilerinden biridir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder