Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

11 Ekim 2016 Salı

Kapancı cemaati - Nilüfer Göle - Asaf Savaş Akat


Selanik Terakki Mektebi'nin kurucuları: Baki Sarısakal - Selanik Terakki mektebi


Selanik Terakki Mektebi'nin kurucularından Konsolos Abdi Efendi'nin gelini:

Selânik eşrafından merhum Konsolos Abdi Beyin gelini, tüccardan Murteza Anderin eşi, Abdi Ander ve Atiye Vadiszadenin anneleri, Melih ve Abdi Sartelin büyükanneleri. Ismail Abdi ve Mehmet Abdi Ayralın yengeleri,  Nasibe Refiğ, Mevhibe Atabek, Zeliha Eren Saffet, Nuri Kuzu. Ayse Atabek ve Murteza Türel Zeliha, İbrahim ve Rızanın teyzeleri FAİKA ANDER  Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  31 mayıs 1952 cumartesi öğle namazını müteakıb Teşvikiye Camiinde namazı eda edildikten sonra Asrî mezarlığa defnedilecektir.


Faika Ander'in kızkardeşinin kızı:
                                                                                                                                                     

   
Mevhibe Atabek'in kardeşi Saffet Sonsavaş'ın eşi:                                                                      



Saffet Sonsavaş'ın   kızı Lütfiye Ekşioğlu'nun kayınpederi:
                                                                                 


                                                             
Ahmet Şemsi Ekşioğlu'nun kardeşi Arif Hikmet Ekşioğlu'nun kayınvalidesi:

 ÖLÜM Merhum Hasib Gölenin esi, Münibe Ekşioğlu ve Reşad Göle'nin  anneleri, Arif Hikmet Ekşioğlu, Fevziye Göle ve merhum Fevzi Bezerin kayınvalideleri, merhum Münir Hüsrev Göle ve Kemal Hüsrev Göle'nin ablası, Turgud Göle'nin halası ŞEFİKA GÖLE Hanımefendi .....Sahrayı ceditteki aile kabristanına defnedilecektir




Not: Şefika Göle'nin yeğeni Turgut Göle'nin kızı olan  Nilüfer Göle'nin eşi Asaf Savaş Akat da Terakki Vakfı yöneticilerindendir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder