Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

4 Ekim 2016 Salı

Rauf Orbay - Melih Esenbel - Cüneyt Arkın - Emin Çölaşan - Esat ve Vehip Paşalar - Kenan Akmanlar - Emre Kongar


Milli Mücadelenin önemli komutanlarından Rauf Orbay'ın yeğeni:
                                                                           


Ali Faik Tolbas'ın akrabası:



Fevziye Dengiz'in damadı:



Fevziye Dengiz'in dünürü:

VEFAT Müteveffa Ödemiş Nüfus Memunı Mustafa Şevket ve müteveffa Gülsüm Ince'nin oğulları, Behire İnce'nin eşi, merhum Refik Şevket İnce'nin, Firdevs Sipahioğlu'nun; Fitnat Mat ve İffet Sevin'in kardeşleri; Halâs Işıl, Zafer Dengiz, Savaş İnce'nin babaları; Feyyaz Işıl; Hasan Dengiz: Yönet İnce'nin kayınpederleri, Murat Işıl; Betül Seffarî, Rubab Işıl, Ayşe Taner ve Aysu Taner; Muattar İnce; Hamit İnce'nin dedeleri; merhum Zühtü Velibeşe; Mümtaz Tarhan'ın bacanakları; Sabri Sipahioğlu; Rauf Sevin'in kayınbiraderleri; eski Ankara ve Erzurum Milletvekili. Millî Mücadelede Ödemiş'te düşmana ilk kurşunu atan mücahit, büyük hatip ve büyük avukat; iyi insan HAMIT ŞEVKET İNCE.......


Ali Faik Tolbas'ın kızkardeşi:



Hatice Behire Helvacıoğlu'nun dünürü:

Cumhuriyet, 03 Mayıs 1972, Sayfa 7




Hatice Behire Helvacıoğlu'nun dünürü Furuzan Borahan'ın babası:




Furuzan Borahan'ın  dayısı Nihat Anılmış'ın eşi:



Soner Yalçın'ın Güzide Anılmış ile ilgili yazdıkları:





Not: Adnan Menderes'in halasının kızı olan Güzide Anılmış'ın kardeşi Kenan Akmanlar, Prof. Emre Kongar'ın halasının eşidir.


Güzide Anılmış'ın dünürü Muammer Akgün'ün akrabaları:




Güzide Anılmış'ın görümcesinin eşi olan Vehip Paşa, Kazım Taşkent'in amcasıdır.


Vehip Paşa , kardeşi Esat Paşa ve Yanyalı akrabaları: Yanyalı aileler


Fevziye Dengiz'in damadı  Melih Esenbel'in akrabaları:



Fevziye Dengiz'in kızı Hasene Tlabar'ın  gelini Nili Bilkur, Karakaş cemaatindendir 


 Fevziye Dengiz'in oğlu Hasan Dengiz'in kayınpederi olan Hamit Şevket İnce'nin kızı Halas Işıl'ın kızı Betül hanım(Seffari), Cüneyt Arkın'ın eşidir.


Halas Işıl'ın kayınbiraderi Ercüment Işıl , Müzeyyen Senar'ın çocukları Ömer ve Feraye'nin babasıdır.Feraye hanım oyuncu Kuzey Vargın ile bir süre evli kalmıştı


Hamit Şevket İnce, Emin Çölaşan'ın annesinin amcasıdır.

Hamit Şevket İnce'nin bacanağı olan  Tarhan Kolejinin kurucusu, DP dönemi çalışma bakanı ve Mason Mümtaz Tarhan'ın kızı Gönül hanım'ın kayınpederi Şakir Turalı, Avlonyalı Ferit Paşa'nın damadı ve Celal Nuri İleri'nin bacanağı  olan Fahrettin Amidemiri'nin yeğenidir.




Hamit Şevket İnce'nin diğer bacanağı DP dönemi ekonomi ve ticaret bakanı Zühtü Velibeşe hakkında Soner Yalçın'ın ''Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı'' kitabında yazdıkları:

Bursalı Mehmet Tahir'in torunu Ahmet Haluk Şaman, Yapı Kredi Bankası genel müdürlüğü yaparken siyasete atıldı. 1950-1960 arası Bursa DP milletvekilliği, Devlet bakanlığı, Çalışma bakanlığı, Turizm ve Tanıtma bakanlığı yaptı. Masondu, (İlhami Soysal, Dünyada ve Türkiye'de Masonlar ve Masonluk, 1978, s. 387.) Murat Locası büyük üstadı, sonra maşrık-ı âzam oldu. ( www.parsimony.net ) Biraz Önce okuduğunuz İttihatçılara muhalif Melamî şeyhi Terlikçi Salih'in İstanbul'daki en önemli müritlerinden biri de "Arşimed Hilmi"ydi (matematikçi olduğu için). Arşimed Hilmi Selanikli'ydi. Ailesi Velibeşe'lerdendi. DP hükümetinin Ekonomi ve Ticaret bakanı Zühtü Hilmi Velibeşe'nin babasıydı. Bakın Zühtü Hilmi Velibeşe, Hür ve Kabul Edilmiş Masonların Internet sitesine göre üst düzey masondu. Yani: Demokrat Parti'yi bir de Üçüncü Devre Melamîliği İlişkileriyle değerlendirmemiz gerekiyor... Son bir not ekleyeyim: 1992-1996 yılları arasında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'nın maşrık-ı âzami Can Arpaç, Ahmet Haluk Şaman'la akrabaydı. Her ikisi de Sultanahmet'te surların hemen yanındaki Nazikî Tekkesi'nin son şeyhi Esseyid Mehmet Esat Boydar'ın akrabasıydı. Nazikîzade Mehmed Esad'ın torunu Nail Keçili'ydi; şarkıcı Alpay ise kardeşi Nazikîzade Cemal Efendi'nin torunuydu. Söz yazarı Şanar Yurdatapan, sanatçı Lale Mansur bu ailedendir. 


Yazıda geçen Ahmet Haluk Şaman'ın babası büyükelçi  Bedri Tahir Şaman , Kemal Derviş'in amcasının kızı Fahrünnisa Bükey'in eşlerinden ve kızı Leyla hanım'ın babasıdır:

Derviş Bükey ailesi - Karamehmet ailesi - Nadir Nadi - Selim Sarper 



Bedri Tahir Şaman'ın torunu Ahmet Berker , Bülent Ecevit'in annesinin dayısının baldızı  Hacer Namiye Ural'ın görümcesinin torunu Behire hanım'ın damadıdır:

Bülent Ecevit - Hüsnü Özyeğin - Derviş-Bükey ailesi




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder